Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!
👇 Пишіть ранковому шоу Хеппі Ранок 👇

Як миритися з чоловіками?

Як миритися з чоловіками?
09.09.2019
3247
Знає Карпова) І зірки
Овен

Чоловік під знаком Овен спалахнути як сірник. Але дівчині варто пам'ятати про те, що він з такою ж швидкістю й схолоне. Трішки терпіння!

 

Телець

Телець спокійно ставиться до всього до того моменту, поки не лопне терпіння. Щойно це сталося - довге примирення неминуче. Тільки знаки уваги допоможуть прискорити цей процес (смачну вечерю, чистота, турбота).

 

Близнюки

Складна людина, якій просто катастрофічно не вистачає розуміння. Миритися потрібно робити поступово й дивитися на реакцію.

 

Рак

Недовірливий Рак рідко підпускає близько до себе людей. А якщо ті раптом починають з ним сваритися, для нього немає нічого гіршого, адже він дуже вразливий.

 

Лев

Якщо хтось наважиться сказати Левові слово поперек – це скандал. Однак, є шанс й помиритися. Просто робіть те, що він найбільше любить.

 

Діва

Свою провину визнає неохоче, чим суттєво ускладнює навіть незначний конфлікт. Щоб помиритися, покажіть йому щирість своїх намірів і що ви вже покаялися (навіть якщо доведеться злукавити).

 

Терези

Тут все досить просто. Люблять Терези, що б все було за планом. І коли трапилося непоправне, просто поговоріть. Це те, що вони найбільше люблять.

 

Скорпіон

Знак Зодіаку, який будь-яку неприємність сприймає, як величезну проблему. Якщо він посварився зі своєю обраницею, то їй варто спочатку почекати, поки Скорпіон заспокоїться. Потім вже потихеньку, без крику, пояснити свою позицію.

 

Стрілець

Щойно  трапилася сварка, цей хлопець мовчки збере свою валізу й тільки його бачили. Повернути можна, але шансів на це мало. Потрібно довести йому, що він важливий та потрібний.

 

Козеріг

Тут ситуація ще складніша, ніж в попередньому варіанті. І не потрібно ходити за ним. Це ні до чого не приведе. Він повернеться сам, якщо зрозуміє, що його жінка цілком самодостатня.

 

Водолій

Злопам'ятний і буде ображатися ще довго. Шлях до примирення - просто спробувати створити йому стільки позитивних емоцій, які переважать негатив.

 

Риби

Риба не захоче з'ясовувати стосунки тут і зараз. Дайте час й просто займіться своїми справами. Не тисніть на нього, і він сам згодом повернеться.

 
Підпишіться на подкаст "Хеппі Ранок на Хіт FM":
Кому:
Від кого:
Ваш коментар:

Найпопулярніше за місяць

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона