Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
YAKTAK Нижча зростом

Imagine Dragons випустили кліп про війну в Україні на пісню «Crushed»

Imagine Dragons випустили кліп про війну в Україні на пісню «Crushed»
11.05.2023
1358
Герой відео – 14-річний українець Сашко з Миколаївській області. Його село було окуповане впродовж 5 місяців, а потім стало місцем жорстоких боїв. Будинки зруйновані, мешканці, що вижили, втратили все майно. Але вони залишаються, бо мають надію відбудувати своє життя.

Відео завершується словами учасників гурту: «Ми продовжуємо стояти поруч з нашими українськими друзями. Ми любимо та підтримуємо всіх вас. Ден, Вейн, Бен, Платц».



«Історія Саші розриває серце, і є тисячі інших, хто, як він, відчайдушно потребують допомоги. Навіть сьогодні його родина без світла та інших елементарних комунікацій. Будь ласка, зробіть пожертву на United24 і розкажіть про цю справу», - йдеться в дописі до відео та на сайті, де гурт збирає донати для України.

Imagine Dragons вперше відвідали Київ з концертом у 2018 році. Наступний виступ гурту в Україні та росії був запланований на літо 2022. В першу добу повномасштабного вторгнення музиканти висловили підтримку українцям. А потім стали амбасадорами платформи United24, щоб збирати кошти та розповідати про війну в Україні. Одночасно з прем'єрою кліпу головний менеджер та режисер-постановник Imagine Dragons Мак Рейнольдс і Тай Арнольд разом з акторками Кетрін Винник та Іванною Сахно відвідали Ірпінь.


Читайте також про перший півфінал Євробачення-2023, яке замість Києва приймає Ліверпуль.

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Руслана

Допомагаємо разом

Ліки для Руслана