Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!

Гурт ТНМК представив кавер на пісню «Кольорова» Кузьми Скрябіна

Гурт ТНМК представив кавер на пісню «Кольорова» Кузьми Скрябіна
18.02.2022
7532
Гурт ТНМК завітав до Хеппі Ранку, щоб представити кавер на пісню «Кольорова» Кузьми Скрябіна. Ця пісня є черговим саундтреком до фільму «Я, «Побєда» і Берлін» про пригоди Кузьми Скрябіна під час поїздки за новою автівкою, на яку він мав обміняти свою «Побєду». Стрічку було знято за мотивами однойменної книги музиканта.
 
Карпова відразу нагадала про дату виходу фільму, а Фагот зізнався, що на кожній радіостанції йому чомусь озвучують нову дату прем’єри. Бєлий та ХАС зізналися, що вони просто довіряють Карповій, яка має не дуже хорошу пам’ять. Юля відповіла, що це все через «рибне» прізвище, адже риби, як відомо, не відрізняються хорошою пам’яттю.
 
Даня запропонував казати не конкретну дату, а місяць, в якому фільм вийде, адже стрічка буде в прокаті десь два тижні. Фагот зауважив, що може й весь місяць, якщо попит на нього буде, адже кіно має бути хорошим.
 


Фагот

Далі поговорили про пісню. «З ліричної сатири ви зробили майже рок, і він сприймається зовсім не так, як спочатку. Це ваша була ідея, чи вам хтось підказав?», - запитала Карпова. Фагот відповів, що лише тому і варто робити кавер, немає сенсу просто переспівувати оригінал. 
 
«Якщо вже робиш кавер, то треба якусь свою музичну думку реалізувати, відштовхуючись від оригіналу», - додав музикант.
 
ХАС зізнався, що для нього текст цієї пісні завжди був непростим, а з подачею гурту ТНМК взагалі розумієш, що вона зовсім не весела. Музиканти погодилися з ним, а Фагот додав:
 
«Фабула пісні – як прийом у психотерапевта, коли тобі доктор розповідає, що з тобою відбувається насправді». 
 
Далі Бєлий розповів, що по вайбу ця пісня нагадує йому процес зборів у спонтанну та авантюрну подорож. Він запропонував слухачам у коментарях до лірик-відео на цю пісню писати, що було б ідеально робити під цей трек.
 
Потім згадали про сюжет книги  та трохи поговорили про вибір першої автівки. Карпова зізналася, що в машинах не розбирається, тому свою першу автівку вибирає виключно за назвою. Ведуча запитала у музикантів, як вони вибирали свої перші машини.



Фоззі

Фагот і Фоззі зізналися, що першу автівку вони купили одну на двох. ХАС здивувався, як вони після цього досі дружать, а хлопці відповіли, що це завдяки тому, що машина майже одразу зламалася. Це був автомобіль марки BMW, і друзі розбили його через сильну ожеледицю. Фоззі взяв провину за цей інцидент на себе, адже напередодні пізно ввечері він написав усім друзям, чи не хочуть вони різко змінити своє життя. Друзі вирішили всі разом поїхати в Карпати на Різдво, і саме по дорозі сталася ця аварія. Тож після цього дійсно була кардинальна зміна: замість Карпат хлопці поїхали в Ялту на потязі.
 
Нарешті музиканти представили пісню «Кольорова»:
 
«В пісні все сказано: що б із тобою не відбувалося, які б кольори повз тебе не проносилися, головне – це ті кольори, які ти сам намалюєш в картині свого життя».



А напередодні в Хеппі Ранку був не менш цікавий гістьОлімпійський скелетоніст Влад Гераскевич.
 

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Пахолівецька Соломія, 5 років

Допомагаємо разом

Пахолівецька Соломія, 5 років
Житомирська обл., м. Бердичів
Діагноз: нейробластома з ураженням лімфовузлів заочеревинного простору