Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Максим Бородін Скажи мені

Як вибрати підвіс з діамантом

Як вибрати підвіс з діамантом
11.08.2022
2841
Вже не перше десятиліття найбажанішими прикрасами для чарівної статі вважаються вироби з камінням. Саме захоплюючий блиск самоцвітів притягує погляд, підкреслюючи ніжність красуні.

Стилісти Укрзолото вважають, що кулон з діамантом – це класика, непідвласна модним коливанням. Такий виріб гармонійно виглядає як в повсякденному, так і святковому образі. Головне – правильно підібрати форму прикраси та розмір камінця.

Особливості прикраси

Підвіс з діамантом має свій особливий шик, адже така дорогоцінність підкреслює граціозність зони декольте. Мінерали в золотому оформленні несуть велич та благородство. Недарма їх багато часу вважали королівськими мінералами.

Однак, щоб образ був гармонійний, а прикраса виглядала стильно і неперевершено, стилісти радять вибирати предмет:

  • Відповідно до віку красуні. Якщо ще декілька десятиліть назад діаманти було дозволено носити тільки зрілим дамам, то сьогодні правила ювелірного етикету кардинально змінилися, і коштовне каміння повсякденно носять представниці прекрасної статі незалежно від віку. Стилісти радять вибирати тільки величину самоцвіту – для юних красунь купувати маленькі діаманти, а для благородних леді вибирати більш масивні мінерали.
  • Відповідно до заходу. Так, на вечір стилісти рекомендують підбирати яскраві та масивні прикраси, однак в офіс чи на денну прогулянку слід віддати перевагу простим моделям з невеликим одним самоцвітом або мілким розсипом. Чарівно та неймовірно оригінально виглядає дорогоцінність, в дизайні якої присутні одразу кілька різних по кольору камінців. Сучасні майстри створюють ексклюзивні форми, тим самим дозволяючи кожну секунду виглядати на висоті.
  • Відповідно до стилю гардеробу. Образ повинен бути гармонійним, тільки так дама матиме особливий вигляд. На віртуальній вітрині представлені різні моделі – з елементами рослин та звірів, коронки, ключики, з сакральним та релігійним значенням. Вибрати можна круглі чи видовжені прикраси, з чіткими геометричними формами чи ажурними елементами.
  • По типу благородного металу. Діамант однаково гарно виглядає в золоті різних кольорів. Сучасні майстри використовують білий сплав, даруючи прикрасі свіжості, жовтий для створення ефекту тепла, рожевий – ніжність та чарівність, червоний – екстравагантність та яскравість.

Навіть найменша підвіска з діамантом ніколи не залишиться непоміченою. Саме тому стилісти ukrzoloto рекомендують кожній представниці прекрасної статі мати в своєму арсеналі цю неперевершену прикрасу.

Партнерський матеріал

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Пахолівецька Соломія, 5 років

Допомагаємо разом

Пахолівецька Соломія, 5 років
Житомирська обл., м. Бердичів
Діагноз: нейробластома з ураженням лімфовузлів заочеревинного простору