Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Adam Lambert Ghost Town

У яких авто найзручніше слухати музику

У яких авто найзручніше слухати музику
15.08.2022
3505
Музика в автомобілі – гарне доповнення як до приємної тривалої мандрівки, так і до щоденної їзди містом. Ба більше, коли мова іде про тривале перебування за кермом, вона часто має практичне завдання та дає змогу не втратити концентрацію та не заснути, якщо водій їде один. Можливо, питання «У яких авто найзручніше слухати музику?» хтось сприйняв би за таке, що більш пов’язане з суб’єктивним фактором та уподобаннями. Однак часто саме комфорт автомобіля визначає те, чи справді підходить транспортний засіб для більшості водіїв. Тому тут варто звернутися до того, які саме машини найчастіше обирають українці.



Mazda 6

Це авто є 4-дверним седаном, котрий належить до D-класу. Українські автомобілісти дуже люблять цю машину, з огляду на те, що вона поєднує у собі відмінний експлуатаційний ресурс, комфортабельний салон та гарний вигляд. Для тих, кому презентабельність власного автомобіля вагома, з огляду на бажання підкреслити свій статус та солідно виглядати, Mazda 6 стане відмінним вибором.

Автівка приваблива, зручна, достатньо маневрена. Цей японський автомобіль почав випускатися, починаючи з 2002 року і встиг пережити багато змін, модифікацій та варіантів рестайлінгу. Ті, хто їздить на найновіших авто, обрали для себе їх третє покоління. У 2021 році Мазда 6 отримала оновлення.

Машина комфортна як для міста, так і для мандрівок. Тож завантажуйте до плейлиста улюблені треки – і гайда до мандрів!

Hyundai Elantra

Машини Hyundai Elantra належать до компактного класу (клас С). Їх процес виробництва стартував у 1991 році. Модельний ряд є досить розмаїтим. Він представлений седанами, хетчбеками та універсалами. З кожним роком це авто удосконалюється. Наприклад, моделі, які вийшли на ринок у 2020 році, вже оснащені опцією попередження про імовірне зіткнення. Також є система, котра допомагає рухатися по смузі. Навіть моніторинг стану водія передбачений у цих авто.

Але навіть для тих, у кого дещо старіша модель Hyundai Elantra, немає причин для суму. В Україні достатньо розвинені мережі автосервісів, аби підтримувати стан своєї автівки на належному рівні. А якщо якась запчастина зламалася та потребує заміни, нову деталь можна придбати у магазині Boltiigayki.com.ua. Там представлений достатньо масштабний вибір.

Авто дуже зручне для міської їзди. А улюблена музика додасть процесу водіння особливого комфорту.

VW Passat

Модель VW Passat – автомобіль, котрий належить до D-класу та є середньорозмірним. Ця модель авто має солідну історію, оскільки почала виходити у світ ще в далекому 1973 році. За час існування машина багато разів удосконалювалась і змінювалась, як вимагав цього автомобільний ринок та запити водіїв.

Таке авто – хороший варіант і для їзди містом, і для мандрів. Його часто обирають водії таксі, адже машина дуже практична і зручна. Тож слухати у ній улюблені треки – одне задоволення.

Toyota Camry

Для тих, хто цінує в машинах солідність і презентабельність у поєднанні з комфортабельним салоном та високим рівнем безпеки, варто звернути увагу на Toyota Camry. Машина випускається доволі тривалий час (починаючи з 1982 року), а у 2018 році у світ вийшло 8 покоління цих авто. Автомобіль є 4-дверним седаном, котрий належить до D/Е класів. У машині зручно їздити, слухаючи свої улюблені пісні та насолоджуючись плавністю ходу цього автомобіля.

KIA Optima

Авто KIA Optima – середньорозмірний седан з 4 дверима, який випускається, починаючи з 2000 року. Якщо порівняти перші модифікації цього авто з нинішніми, то одразу можна побачити разючу різницю між ними. 5 покоління авто, яке випускається, починаючи з 2020 року, є прикладом маневреності, візуальної привабливості та комфортного салону. Слухати улюблену музику в такій машині – одна радість.

А загалом, у якому б авто ви не їхали, завжди вагомо дотримуватися ПДР. Тоді і дорога, і її музичний супровід принесуть задоволення.

Партнерський матеріал

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Нутрідрінк для Яни

Допомагаємо разом

Нутрідрінк для Яни