Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Jason Derulo Take You Dancing

Що собою являє пружинний матрац?

Що собою являє пружинний матрац?
12.10.2022
1468
Сон має дуже важливе значення для людини. Від того, наскільки він здоровий і якісний, залежить самопочуття його власника протягом дня. Плюс до всього, сучасні моделі сприятливо впливають на розвиток хребта, до того ж їхня ціна цілком демократична.

Пружинні матраци представлені широким модельним рядом. Різноманітний асортимент продукції дає можливість підібрати варіант до душі та індивідуальним уподобанням, незалежно від вартості. Однак, для того, щоб зробити грамотну покупку, фахівці інтернет магазину МебельОк пропонують розібратися в особливостях та характеристиках матраців.

На що звернути увагу під час вибору матраца?

Зупиняючи свій вибір на бюджетних варіантах, важливо виділити собі виробників, які встигли здобути авторитет серед своїх клієнтів. У такому разі можуть багато розповісти відгуки задоволених споживачів, з якими можна ознайомитися на сайті конкретного магазину, або знайомих, які раніше користувалися його послугами. Найпоширенішою з бюджетних варіантів вважається модель, у якій Боннель виступає основою. Такий блок здебільшого складається з двоконусних пружин, з'єднаних одна з одною. Хороший рівень підтримки буде забезпечений, якщо їхня кількість становитиме не менше 120 штук на один квадратний метр.

Переваги пружинних матраців включають:

  • доступні для більшості покупців ціни;
  • тривала експлуатація;
  • стійкість до високих навантажень;
  • хороший волого- та повітрообмін, за рахунок відсутності вмісту щільних матеріалів.

Усі сучасні моделі випускаються в різних типорозмірах, це дозволяє вибрати матрац для ліжка будь-яких габаритів. Плюс до всього, модельний ряд відповідає європейським стандартам та забезпечує комфортні умови для здорового та повноцінного відпочинку.

Моделі із незалежними пружинами

Для тих, хто має необмежений бюджет та цінує комфорт понад усе, рекомендується купити виріб із незалежними пружинами. Поданий варіант може сприяти збереженню правильного розташування тіла, знімаючи додаткове навантаження з хребта. У таких моделях кожна пружина працює автономно, тому маса тіла сплячого на матраці розподіляється рівномірно. Елементи блоку значно менші в діаметрі, якщо порівняти із системою Боннель, при цьому мають більшу кількість витків. Один квадратний метр може містити до 1200 пружин. Вони не взаємодіють між собою, оскільки вміщені в окремі чохли. Така система здатна забезпечувати:

  • стійкість до навантажень, що досягають 200 кг;
  • відсутність тиску на хребет та внутрішні органи за рахунок правильного розподілу навантаження;
  • комфорт, що забезпечує високоякісний відпочинок;
  • анатомічний ефект.


Фахівці компанії MebelOk пропонують спочатку ознайомитись із зовнішніми характеристиками виробів по фото в електронних каталогах.

Партнерський матеріал

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Пахолівецька Соломія, 5 років

Допомагаємо разом

Пахолівецька Соломія, 5 років
Житомирська обл., м. Бердичів
Діагноз: нейробластома з ураженням лімфовузлів заочеревинного простору