Ноутбуки з незвичайним форм-фактором: на які моделі звернути увагу у Чорну п'ятницю

Ноутбуки з незвичайним форм-фактором: на які моделі звернути увагу у Чорну п'ятницю
11.11.2022
1278
Чорна п'ятниця — день, коли крута техніка стає доступнішою для придбання. З 21-28 листопада 2022 року у магазинах красуватимуться таблички Sale, Discount, а ціни будуть значно нижчими. Грандіозний розпродаж — класний шанс придбати ноут з гнучким форм-фактором. Ми розповімо, на які моделі варто звернути увагу.

Lenovo ThinkPad X12: стильний та продуктивний

Пристрій набагато потужніший за планшет, але компактніший за ноутбук. Він працює на основі Intel Core i7 11-го покоління. Процесор забезпечує високі швидкість та продуктивність. Можливості ноута-трансформера:

  1. Ідеальний для подорожей та відряджень. Разом з клавіатурою він важить 1,2 кг, а товщина без неї складає менше 9 міліметрів. Ноут легкий, його зручно брати з собою. Акумулятор забезпечує до 10 годин автономної роботи, а поповнити заряд до 80% можна всього за годину завдяки технології Rapid Charge.
  2. Безліч функціоналу. За допомогою стилуса легко малювати, підписувати онлайн-документи, створювати векторні зображення. Приєднавши клавіатуру, можна працювати з текстовими редакторами та таблицями. Якщо не подобається використовувати цифрове перо, користуйтесь кінчиками пальців.
  3. Міцність та безпека. Lenovo ThinkPad X12 відповідає вимогам військових стандартів. Він захищений від води та пилу, а за безпеку інформації відповідає модуль dTPM та сканер відбитків пальців.

Яскраве зображення забезпечується 12,3-дюймовим дисплеєм. Можна дивитися відео у форматі Full HD. Екран захищений від подряпин та незначних ушкоджень склом Corning Gorilla Glass.



ASUS ZenBook Pro 15 Flip OLED: ергономічний та ефективний

Ця модель отримала елегантний дизайн. Навколо OLED-дисплея тонкі рамки, що не відволікають від роботи. Корпус з текстурованим матовим покриттям приємний у плані тактильних відчуттів. Ноут складається завдяки шарнірам, що розташовані між дисплеєм та частиною з клавіатурою. Його основні характеристики:

  • процесор — Intel Core i7-12700H з частотою 5–4.7 ГГц;
  • об'єм ОЗУ — 16 ГБ;
  • роздільна здатність екрана — 2880x1620 точок;
  • частота зміни кадрів — 120 Гц;
  • графічний адаптер — Intel Arc A370M на 4 ГБ.

Екран на основі матриці OLED забезпечує реалістичну передачу кольорів. На ноуті зручно працювати з графікою, цей лептоп — вдалий вибір для графічного дизайнера. Пристрій не перегрівається завдяки системі охолодження IceCool Plus.



HP ProBook x360: що пропонує середній ціновий сегмент

Ця модель значно дешевша за попередні, але підійде для роботи з графікою та насиченого дозвілля. Працює ноут на основі AMD Ryzen 5, потужність чіпсета доповнюється 8 ГБ оперативної пам'яті. Зображення транслюється у хорошій якості завдяки IPS-матриці. Роздільна здатність становить 1920x1080 пікселів, а частота оновлення дисплея — 60 Гц.

Корпус виконаний з металу та пластику. Матеріали забезпечують захист електроніки від ушкоджень. Важить ноут 1,45 кг при габаритах — ШхГхВ — 308.5x222.9x17.9 мм. Ця модель — вдалий вибір для роботи та навчання.

Лептопи з незвичайним форм-фактором дорожчі класичних. У Чорну п'ятницю варто пошукати такі моделі, адже на них можуть бути шалені знижки. Подивіться декілька пропозицій різних маркетплейсів, щоб обрати найвигідніший варіант. Якщо не хочете довго стояти у черзі, спробуйте онлайн-шопінг. За декілька кліків легко купити крутий ноут за спеціальним прайсом. У Comfy.ua можна підібрати найкращу модель ноутбука для ваших потреб.

Партнерський матеріал

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Пахолівецька Соломія, 5 років

Допомагаємо разом

Пахолівецька Соломія, 5 років
Житомирська обл., м. Бердичів
Діагноз: нейробластома з ураженням лімфовузлів заочеревинного простору