Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Tiesto Lay Low

Кращі геймерські крісла в 2023

Кращі геймерські крісла в 2023
28.12.2022
1492
Якісне ігрове крісло – це необхідний предмет для кожного геймера або для тих, хто регулярно працює за комп'ютером. В ньому можна розташуватися та не відчувати втоми навіть за тривалих ігрових сесій. Перш ніж купити геймерське крісло, важливо вибрати та порівняти кілька моделей. Тут слід враховувати естетичну привабливість і практичність.

Основні критерії вибору геймерських крісел

Геймерські новинки зазвичай об'ємніші. Вони дозволяють комфортно розміститися завдяки високої спинки. Головні критерії вибору:

  • Особливості підлокітників. Найбільш раціонально вибрати регульовані 4D-моделі, які здатні якісно підтримувати зап'ястя, лікті, передпліччя, вони знизять навантаження на плечі.
  • Матеріал обивки. Найчастіше використовують шкіру (безліч її різновидів: від натуральної до екошкіри), синтетичні покриття. Останні обійдуться помітно дешевше.
  • Наявність підголівʼя. На нього можна спертися та насолодитися ігровим процесом.
  • Колір. Вибирайте відповідно до персональних уподобань, дизайну кімнати.
  • Можливості регулювання. Дозволяє встановити пристрій у відповідному положенні.

Ці критерії дозволять звузити вибір і знайти відповідні новинки чи моделі, які давно стали класикою.

Найбільш популярні геймерські крісла

Тренди періодично змінюються. Одним подобаються суворі та мінімалістичні, інші віддають перевагу яскравим, з великою кількістю аксесуарів, можливістю додаткового налаштування. Популярними у 2023 вважаються:

  1. Hator Darkside RGB (HTC-918) Black. Лаконічне крісло для тих, хто цінує комфорт та якість. Зроблено на пластмасовій ніжці. Серед особливостей виділяються різнокольорові вставки, розташовані з обох боків.
  2. Hator Arc (HTC-985) Phantom Black. Класична однотонна модель з високою спинкою, м'яким підголівʼям. Чорне крісло легко впишеться в інтер'єр будь-якого приміщення.
  3. DXRacer Air PRO AIR/D7200/N Black. Головна особливість – наявність сіточки, що дихає. Вона дозволяє налагодити циркуляцію повітря. Влітку в такому кріслі геймери точно не відчуватимуть дискомфорту від спеки.
  4. Hator Arc S (HTC-1000) Marrakesh Brown. Шкіряна оббивка, класичний дизайн та 4D-підлокітники роблять його топовим поєднанням стилю та якості.
  5. Hator Arc (HTC-986) Terracotta. З високим підголівʼям та регульованими підлокітниками. Якісний наповнювач сидіння дозволяє комфортно розташовуватися геймеру.

Представлені моделі стануть відмінним вибором для кожного, хто хоче забути про біль у спині від просиджування в кріслі.

Партнерський матеріал

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Руслана

Допомагаємо разом

Ліки для Руслана