Креативний подарунок на 14 лютого та 8 березня

Креативний подарунок на 14 лютого та 8 березня
28.01.2023
450
Картини на полотні в інтер’єрі завжди користувалися популярністю. І якщо раніше це було уособленням розкоші та багатства, то сьогодні це показник вишуканого смаку. Друк на полотні за допомогою сучасних технологій дає можливість кожній людині доторкнутися до прекрасного: прикрасити стіни свого будинку репродукціями великих художників, повісити сімейну фотографію або портрет на найвиднішому місці.

Фотодрук на полотні — як це роблять

Щоб надрукувати фотографію на полотні, необхідно в першу чергу широкоформатне спеціальне цифрове обладнання, а також якісні матеріали.

Принтер (плотер) — це головний друкарський інструмент. З його допомогою зображення із цифрового вигляду переноситься на полотно. Саме полотно є тканинним натуральним матеріалом, який виготовляється спеціально для струминного принтера. Цей матеріал повністю зберігає свою фактуру й після друку. Рельєфність тканини сприяє імітації справжнього витвору мистецтва, створюючи враження, ніби картина майстерно опрацьована рукою досвідченого художника. На одному з фінішних етапів картину натягують на фотографії на підрамник із дерева (часто із сосни) і покривають лаком. За бажання чи необхідності картину можна обрамити.

Нанесення лаку є останнім етапом обробки. Він наноситься поверх надрукованого зображення. Лакована картина виглядає більш красивою та завершеною, а також додатково захищена від зовнішніх впливів. Лак робить картину майже невразливою перед вологою та сонячним промінням.

Картина з фотографії — оригінальний подарунок на День Усіх Закоханих та 8 березня

Картина з фотографії на полотні відмінний подарунок на день Святого Валентина або 8 березня. Це можливість підійти до сюрприза творчо та здивувати своїх близьких особливим подарунком, а не обмежитися банальним букетом квітів, який максимум за тиждень зав’яне.

Які фотографії вибрати? Для фотодруку на полотні до Дня Святого Валентина підійде знімок закоханих, який зберігає спогад про щось особливе і важливе для двох. Як щодо селфі зробленого під час прогулянки чи пляжного знімку з останньої відпустки? Ви можете зробити своє полотно ще більш романтичним, додавши до нього коротку фразу. Лише кілька слів дадуть зворушливий результат — і ваша друга половина точно дізнається, скільки всього залишилося недомовленим.

Для подарунка на 8 березня можна замовити фотопортрет близької людини або ваш спільний знімок, репродукцію улюбленого художника або фото незвіданого куточку Землі, куди він так мріє потрапити.

Ось кілька причин, з яких картина на полотні стане ідеальним подарунком:

  1. Креативно (якщо ваше уявлення про подарунок поширюється на шоколад та квіти, настав час для свіжого підходу).
  2. Довговічно (завдяки сучасному чорнилу фотодрук на полотні збереже свій первісний вигляд не менше, ніж на 20 років).
  3. Висока якість (друк виробляється з використанням новітніх цифрових технологій).
  4. Недорого (надрукувати фото чи картину на полотні набагато дешевше, ніж придбати справжню картину, написану олією).
  5. Ексклюзивно (зі свого фото ви можете створити власний неповторний шедевр).

Тут, в Art-gifts, ми виготовляємо фотографії на полотні на замовлення. Просто знайдіть у своєму фотоархіві найкрасивіші знімки, завантажте їх на наш сайт, а ми подбаємо про все інше.



Замовляючи друк фотографій або картин на полотні, можна не перейматися тим, що полотно змінить колір, фото потьмяніє і втратить свою колишню привабливість. Крім того, полотно пройде правильну поетапну обробку. Фарби, які використовуються в принтері, дуже якісні та стійкі, тому збережуть вигляд і яскравість на тривалий час.

Фотодрук на полотні — це чудове рішення для створення особливої речі, яка довгі роки радуватиме вас та ваших близьких.

Партнерський матеріал

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Руслана

Допомагаємо разом

Ліки для Руслана