Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!

Перша весняна повня: що варто та не варто робити

Перша весняна повня: що варто та не варто робити
07.03.2023
1614
Перша весняна повня цього року відбувається 7 березня о 14:42 за київським часом, але її сила відчувається протягом 4 діб, до обіду 9 березня. Тож, варто знати, як повня впливає на життя, та як скористатися можливостями цього часу. 
 
Цю повню називають Повнею Бруньок, Вітрів, Штормовою, Воронячою, а також Повнею хробака. Усі ці назви відображають мінливу погоду, яку наші предки зазвичай бачили саме в ці дні. Зима ще не поступилась весні, але зміна сезонів вже неминуча. В ґрунті прокидаються хробаки, а ворони розбиваються на пари і починають ремонтувати свої гнізда. Тож, людям теж вже час готуватись до робіт в саду та на городі – купляти насіння, висівати розсаду на підвіконні. 
 
Якщо ж ви вірите не лише прогнозам синоптиків, але й передбаченням астрологів, то не впустіть цікавий шанс. Зараз планети Венера, Юпітер та Хірон знаходяться в положенні, яке називають «Золоті ворота», або ж «Ворота Попелюшки». Сатурн, що входить зі знаку Діви до знаку Риб, значно посилює цю комбінацію. В житті кожної людини такий шанс зустрічається лише кілька разів, і його можна розрахувати. Але зараз «Золоті ворота» відкриті для всіх знаків Зодіаку. Це час, коли в усіх сферах життя з’являються найкращі можливості - для навчання та творчості, побудування кар’єри та відношень, створення сім’ї чи відкриття власного бізнесу. Варто лише вчасно побачити той самий шанс та скористатися ним. Час, коли «ворота» відкрити, співпадає з часом впливу повного місяця. 

 
Вплив Місяця на здоров’я та життя людей та всього живого на Землі відомий з давніх давен. В ці дні у багатьох погіршується сон, самопочуття, емоційний стан. 
 

Що радять робити в цей час:

 
- Позбуватися старих речей, особливо тих, що зламані, та замінювати їх на нові
- Робити весняне прибирання вдома чи на робочому місці 
- Переглядати коло спілкування та викреслювати з нього токсичних людей
- Починати практики, що спрямовані на оздоровлення: фітнес-програми, уроки йоги чи танців
- Гуляти на свіжому повітрі, плавати в басейні
 

Чого краще не робити:
 

- Сваритися, конфліктувати, починати судові справи
- Стригти волосся чи робити косметичні операції
- Брати чи давати в борг, робити незаплановані покупки
 
І нехай перша весняна повня принесе вам лише позитив! Якщо ж ви чуттєві до магнітних бур, майте на увазі, що наступна відбудеться 15 березня. Читайте, що таке магнітні бурі та як вберегтися від їхнього негативного впливу. 

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Нутрідрінк для Яни

Допомагаємо разом

Нутрідрінк для Яни