Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!
👇 Пишіть ранковому шоу Хеппі Ранок 👇

Як українські зірки відзначили 8 березня

Як українські зірки відзначили 8 березня
09.03.2023
774
Напередодні 8 березня в додатку Дія було проведено голосування – чи має цей день бути вихідним? Це опитування стало наймасовішим в Дії – в ньому взяли участь понад 2,1 млн українців. Більшість -  понад 1,3 млн – проголосували за те, щоб 8 березня мати вихідний, більше 703 тисяч проголосували за робочий день, а ще 110 тисяч українців не визначилися. 
Суперечки щодо 8 березня тривають давно. Противники кажуть, що це - штучно створене радянське свято, яке принижує жінок, роблячи їх «слабкою статтю». Інші вважають, що «гендерні» дати, як день матері чи батька, мають право на існування. Що ж до українських зірок – їхні думки теж не одностайні. 
 
Джамала переспівала хіт Майлі Сайрус «Flowers», що зібрав 283 мільйонів переглядів за 6 тижнів і посів 4 місце в переліку найкращих кліпів світу за версією YouTube. 
 
 
TARABAROVA, яка нещодавно представила на Хіт FM нову пісню, нагадала жінкам, що кожна з них – особлива:
 
 
Ірина Білик запостила картинку на тему відомої фрази з вірша Миколи Некрасова, написала «Україночки найкращі і непереможні!» та закликала ставити вподобайку тих, хто з нею згоден.
 
 
Олександр Пономарьов заспівав дуже ліричну пісню та побажав підписницям:

«Нехай буде більше Свят у Вашому житті! Миру нам і перемоги!»
 
 
DOROFEEVA в своєму дописі навела ТОП жінок, які її надихають, серед яких перша леді Олена Зеленська, Юлія «Тайра» Паєвська та інші.
 
 
Олександра Заріцька з гурту KAZKA свій рейтинг «найкрутіших жінок України» розмістила в каруселі і запропонувала фанам писати в коментах, хто з українок для них — приклад й взірець справжньої супервумен.
 
 
Юлія Саніна, фронтвумен The Hardkiss, написала: 
 
«Маємо право жити своє життя, як відчуваємо. Неймовірно цікаві, сильні, рівні, вільні, багатогранні, талановиті. Захоплююсь кожною з вас! Оспівую кожну у своїх піснях!»
 
 
Реперка AlyonaAlyona нагадала, що минулого року Україна ратифікувала Конвенцію Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок, домашньому насильству та боротьбу з цими явищами, і закликала вживати всіх заходів для того, щоб протидіяти злочинам.
 
 
Президент України Володимир Зеленський щиро подякував мамі, дружині, колегам та всім українським жінкам і підкреслив, що різні думки щодо 8 березня – ознака вільної демократичної країни.
 
 
Тож, вітати та святкувати в цей день чи ні – вирішуйте самі. Головне, щоб ми були єдині в своєму прагненні до Перемоги!  

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Пахолівецька Соломія, 5 років

Допомагаємо разом

Пахолівецька Соломія, 5 років
Житомирська обл., м. Бердичів
Діагноз: нейробластома з ураженням лімфовузлів заочеревинного простору