Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Katy Tiz The Big Bang

Найбільш незвичайні іграшки із сексшопу

Найбільш незвичайні іграшки із сексшопу
16.05.2023
4076
Секс-індустрія продовжує дивувати. Асортимент інтимних іграшок не просто збільшується, він все більше відповідає нашим бажанням, навіть, здавалося б, нездійсненним. Не можна сказати, що в інтимній сфері з'являється щось кардинально нове, хоча це теж має місце, проте розвиток технологій дозволяє домагатися нових відчуттів. Саме цим і цінні інновації у секс-індустрії. Про нові інтимні іграшки розкажуть експерти, які представляють сексшоп Talla.



Коли не обійтися без секс-іграшок

Інтимні іграшки потрібні не лише самотнім. Це лише одна із причин, чому ми відвідуємо магазини для дорослих. Секс-гаджети потрібні:

  • Тим, хто не має постійного партнера. Його відсутність не повинна впливати на вашу сексуальну активність. Іграшки допоможуть пережити самотність, а можливо і доповнити існуючі відносини.
  • Для одностатевих партнерів. Безумовно, у таких парах існують обмеження для стимуляції ерогенних зон природним шляхом. Секс-індустрія пропонує девайси, які допоможуть зробити одностатеві стосунки не менш насиченими, ніж звичайні.
  • Для тих, хто шукає різноманітність. Геть сірі будні – таким може бути гасло у секс-індустрії. Її продукція допоможе урізноманітнити відносини, не докладаючи особливих зусиль.
  • При порушеннях здоров'я. Секс-гаджети застосовуються не тільки для задоволення, але для профілактики і лікування хвороб статевої сфери. Наприклад, для зміцнення м'язів тазового дна, масажу простати.

Як вибрати секс-іграшку: загальні поради

Від вибору першої іграшки залежить враження, а значить і те, чи будуть секс-гаджети частиною вашого інтимного життя. Для тестів віддайте перевагу простим і практичним гаджетам із середніми розмірами. Не перестарайтеся з розмірами: якщо це фалоімітатор або вібратор, то нехай ваш первісток буде не більше 5 см в діаметрі і не довший за 18 см. Важливим критерієм вибору має стати матеріал. Для виготовлення інтимних іграшок використовуються:

  • Силікон. Гіпоалергенний та безпечний для організму матеріал. Іграшки з нього м'які, пластичні та дуже приємні на дотик. Силікон швидко нагрівається до температури тіла. Для силіконових іграшок знадобиться лубрикант на водній основі.
  • Латекс. Гладкий і тактильно приємний матеріал, який має достатню пружність і гнучкість.
  • Кібершкіра. Дуже реалістичний матеріал, іграшки з якого дорожчі, ніж аналогічні з дешевших матеріалів. Зовнішньо і за тактильними характеристиками дуже нагадує шкіру людини. Дозволяє відтворити фактуру, колір шкіри, включаючи найдрібніші деталі.
  • Полівінілхлорид. Найпопулярніший та практичний матеріал. Застосовується виготовлення більшості іграшок. Може бути основою для більш дорогих аксесуарів, контактні поверхні яких потім покриваються силіконом або кібершкірою.

Найоригінальніші секс іграшки

У міні-огляді ми зібрали найцікавіші екземпляри, представлені на нашому ринку. У кожному з них використовуються оригінальні рішення:

  • Adrien Lastic G-Wave. Гнучкий U-подібний вібратор, який можна використовувати одночасно з партнером. Оснащений двома потужними вібродвигунами, може приносити задоволення відразу в кількох місцях. Це може бути вагіна, точка G, клітор, анус. Хороша гнучкість розширює можливості стимулятора.
  • Impulse Wand. Це не просто вібратор. У девайсі прихована ще одна таємниця - електростимулятор, що впливає на чутливі зони слабкими розрядами струму. З його допомогою можна знайти нові ерогенні зони свого тіла. До речі, це не лише іграшка для задоволення, а й хороший тренажер для зміцнення інтимних м'язів. Оснащений сімома режимами вібрації та п'ять із них з електростимуляцією.
  • Міні-вібратор Gring. Невеликий, але дуже здібний вібратор, який може бути набагато більшим, ніж його великі побратими. Іграшка одягається на палець і може використовуватися для стимуляції будь-яких чутливих зон на тілі жінки чи чоловіка. Працює абсолютно безшумно в одному із шести режимів.
  • Womanizer Premium. Вакуумний вібратор, що впливає на клітор, справжній майстер кунілінгуса. Для стимуляції передбачено 12 режимів дії. Є тут і автопілот, який сам підбирає програму дії. Він має дуже цікаву функцію – Smart Silence. Вона активує аксесуар при контакті зі шкірою. Згідно з запевненнями виробника, всього 3 хвилини потрібно для того, щоб досягти оргазму з цією іграшкою.
  • Miss Bi. Вібратор-кролик, у якого досить великий відросток для стимуляції клітора, ануса, точки G. У нього аж два вібромотори, тому впливати на різні ерогенні зони можна з різною інтенсивністю. Керувати девайсом можна клавішами, розташованими на корпусі. Передбачено режим автопілота, який самостійно обирає програму дії.

Партнерський матеріал

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Руслана

Допомагаємо разом

Ліки для Руслана