Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Purple Disco Machine & Sophie and The Giants In The Dark

Відпочинок у Східниці з басейном: пориньте у світ комфорту та релаксу

Відпочинок у Східниці з басейном: пориньте у світ комфорту та релаксу
17.05.2023
734
Зачаровуючи пейзажі, свіже гірське повітря та природні мінеральні джерела перетворюють бальнеологічні курорти України на незабутні оазиси відпочинку в Карпатах у будь-яку пору.

Ласкаво запрошуємо до спокійного раю – курорту Східниця - де поєднання чарівної природи, повітря насиченого хвоєю та цілющих мінеральних джерел здатне вплинути на відновлення вашого здоров'я та отримати задоволення і релакс.



Східниця - мальовниче гірське селище в Карпатах відоме своїми лікувальними можливостями. Курорт вважається природнім багатством для тих, хто прагне відчути гармонію з природою та отримати задоволення від спокою і комфорту. Це місце, де час зупиняється, а поспіх і метушня сучасного життя зникають серед неповторних мальовничих пейзажів.



Щороку Східниця приваблює тисячі туристів своїми лікувальними мінеральними джерелами, серед яких слабомінералізовані джерела "Нафтуся", вода з вищим вмістом заліза, хлоридно-натрієва вода з багатим вмістом брому та мінеральна вода "Боржомі". Мінеральні води Східниці успішно використовується для лікування захворювань нирок, печінки, травного тракту та обміну речовин, а також для контролю цукрового діабету.

В готелях з власним СПА та медичним центром, ви зможете не лише пройти курс лікування, але й насолодитися СПА процедурами, такими як масажі, грязьові та мінеральні ванни, косметологія, пресотерапія, а також відвідати римську лазню, фінську парну та соляну кімнату. Після насиченого дня лікування та оздоровлення у Східниці, ви зможете відкрити нові горизонти культури та смаку, відвідавши місцеві музеї, скансени, а також вирушити на гірські прогулянки пішохідними та веломаршрутами, досліджуючи природу Карпат та піднятися на чи не єдину в Карпатах оглядову вежу на горі Цюхів Діл.



Якщо ви шукаєте ідеальне місце для відпочинок у Східниці з басейном, то чотиризірковий СПА готель "Респект Карпати" - саме для вас. Готельний комплекс розташований в тихому та мальовничому місці біля Національного заповідника "Сколівські Бескиди" і оточений природою гір. СПА готель "Респект Карпати" має власний СПА центр, де функціонує критий басейн з протитечією, який стане вашим оазисом спокою. На території комплексу також є вуличний басейн. Він відкритий для гостей готелю та є ідеальним місцем для відпочинку та відновлення сил. Зануритися у прохолодну воду відкритого басейну, відчути, як напруження покидає тіло, насолоджуватися моментом і спогляданням на навколишню красу природи… Ось воно - карпатське хюге!



Крім басейнів, СПА готель "Респект Карпати" пропонує широкий спектр медичних програм та СПА послуг для комфортного відпочинку та догляду за собою. Ви можете скористатися різноманітними СПА процедурами, що допоможуть вам розслабитися та відновити енергію. Масажі, ароматерапія, гідротерапія та інші терапевтичні процедури допоможуть вам зняти стрес, поліпшити кровообіг та загальний стан організму. Висококваліфіковані фахівці зі СПА готелю "Респект Карпати" забезпечать вам професійний та індивідуальний підхід для вашого комфорту.



Крім розкішного басейну та СПА процедур, у СПА готелі "Респект Карпати" запропонують вам комфортабельні номери зі всіма зручностями, які оформлені зі смаком і мають красиві види на гори і природу Карпат, що додає незабутніх моментів відпочинку. А смачні страви європейської, української та карпатської кухні у ресторані готелю перетворюють відпочинок у неперевершений гастротур. 

Дозвольте горам вкрасти ваше серце і віддатися цілком і повністю відпочинку в Карпатах. Не вагайтесь, плануйте свій відпочинок в Східниці з басейном і насолоджуйтесь щасливими моментами у СПА готелі "Респект Карпати". Ви заслуговуєте на краще!

Якщо Карпати, то Східниця! Якщо Східниця, то Респект!

Партнерський матеріал

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Пахолівецька Соломія, 5 років

Допомагаємо разом

Пахолівецька Соломія, 5 років
Житомирська обл., м. Бердичів
Діагноз: нейробластома з ураженням лімфовузлів заочеревинного простору