Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!
👇 Пишіть ранковому шоу Хеппі Ранок 👇

Outlet в Україні: як вигідно купувати одяг та взуття на розпродажу

Outlet в Україні: як вигідно купувати одяг та взуття на розпродажу
27.05.2023
799
Слово "аутлет" ось уже майже десятиліття є одним з модних "ярликів", не сходячи з вуст простих обивателів, які прагнуть знайти брендові речі за низькою ціною. І якщо раніше для відвідування подібних магазинів потрібно було летіти за чотири моря, сьогодні можна влаштувати приємний і вигідний шопінг вдома.

Що таке аутлет і як шукати outlet магазини в Україні

Аутлет - це магазин, у якому продаються товари зі знижкою від рекомендованої роздрібної ціни. Багато брендів відкривають аутлет-магазини, щоб розпродати старі сезонні або залишкові запаси. Деякі дизайнерські бренди продають товари зі знижкою до 70%, тож можете отримати справжню вигоду, якщо не турбуєтеся про те, щоб носити тільки останні колекції.

Деякі outlet-магазини продають кілька брендів, купуючи товари безпосередньо у виробників зі знижкою. Інші аутлети належать і керуються безпосередньо брендом, щоб позбутися надлишкових запасів і звільнити місце для нових ліній у своїх магазинах.

Аутлет-магазин пропонує покупцям зніжені ціни та щоденні вигідні пропозиції. Насправді аутлет-магазини спочатку виникли як місця, де роздрібні торговці продавали пошкоджені товари або товари за низькими цінами. За минулі роки вони перетворилися на магазини, що задовольняють попит споживачів на товари відомих брендів, якісні та доступні за ціною.

Найкращі аутлети - чудовий спосіб укласти блискучу дизайнерську угоду, незалежно від того, купуєте одяг, косметику або товари для дому. Оutlet - для тих, хто в захваті від дизайнерських речей, але не готовий спустити весь бюджет на оновлення гардероба. Іноді в аутлетах можна знайти речі з нових колекцій просто тому, що в перший тиждень вони погано продавалися і їх прибрали, замінивши більш ходовим товаром.



Відвідати ці місця "скарбниць" і отримати унікальну можливість придбати брендовий товар за привабливою ціною не важко. У кожному місті присутні outlet-магазини, оскільки вони мають величезну актуальність. Так і в Україні аутлети користуються великою популярністю і відкриваються з кожним днем Це чудовий спосіб заощадити час, нерви і гроші.

Розпитавши у знайомих чи друзів, або переглянувши інформацію в інтернеті, можна з легкістю знайти і відвідати аутлети в будь-який час, не чекаючі сезонних розпродажів, оскільки у більшості аутлетах знижки діють цілий рік.

Брендовий одяг та взуття outlet: як альтернатива знижкам в Україні

Знижки - один із найпопулярніших і, можливо, найефективніший спосіб стимулювання продажів. По суті, любов до покупок зі знижкою була викликана заощадженням, але хто не отримує задоволення від пошуку чогось нового за гідною ціною?

Знижки можуть працювати в короткостроковій перспективі, залучаючи тих клієнтів, у яких залишився дискреційний дохід і які хочуть купити вигідно. Але проблеми неминуче виникнуть, коли бренди і роздрібні продавці повернуть товарам повну ціну. Отже, як альтернативу "відсотковим знижкам" пропонуються аутлети, тому що:

  • Тут продаються речі з колекцій, не старших за два роки. Це означає, що асортимент магазину постійно оновлюється.
  • До нього потрапляють речі з основних лінійок бренду. Два місяці тому бачили їх у вітрині бутика, а тепер вони тут за півціни. Навіть якщо речі не були на подіумі, вони зшиті на тих самих фабриках і вирізняються високою якістю.

Знижки тут справжні - від 30 до 90%. Аутлети укладають з брендами договори про чесну торгівлю. Їхнє завдання - розпродати залишки колекцій у найкоротші терміни, а не перепродати товар дорожче. Роками морити речі на полицях можуть тільки стоки.

Партнерський матеріал

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Пахолівецька Соломія, 5 років

Допомагаємо разом

Пахолівецька Соломія, 5 років
Житомирська обл., м. Бердичів
Діагноз: нейробластома з ураженням лімфовузлів заочеревинного простору