Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!
👇 Пишіть ранковому шоу Хеппі Ранок 👇

Як зробити ремонт за інтер’єрними трендами 2021–2022

Як зробити ремонт за інтер’єрними трендами 2021–2022
17.11.2021
1877

Продумуючи дизайн оселі, ми мріємо не лише про затишок, красу та функціональність. Одна з цілей — зробити ремонт, що буде актуальним протягом якомога довшого часу. Для цього варто слідувати моді на дизайн квартир та будинків. Дехто здивується, але вона є, ба більше, оновлюється щосезону, а дизайнери та декоратори разом із провідними виробниками матеріалів, як справжні кутюр’є, регулярно являють світові нові колекції «вбрання» для осель. Актуальне питання: яким є наймодніше покриття для підлоги? Давайте дізнаватися, як зробити модний ремонт і водночас не витратити фантастичні суми та отримати відмінний результат.

Tarkett в Україні

Робимо підлогу красивою та витривалою


Лідер цього ремонтного сезону — якісний ламінат. Його використовують, до речі, не лише для оздоблення підлоги, а й стін! Це виглядає справді цікаво та сучасно. У моді натуральне дерево у будь-яких проявах. Якщо бюджет не дає змоги покласти натуральну дошку, обирайте ламінат, що відповідає моді на деревину, її кольорам та текстурі. Топовий виробник покриття для підлоги https://www.tarkett.ua пропонує нові колекції ламінату, що створений за сучасними технологіями та з урахуванням трендів.
 

Поверхня з ламінату з дизайном під натуральну деревину — це красиво, практично та зручно. Особливою популярністю наразі користується дизайн із чітко вираженою текстурою природного дерева. Модно виглядає підлога у стилі рустик.
 

Наслідуємо моду на підлогу


Маємо цілком логічне пояснення, чому на піку популярності знову опинилася натуральність, близькість до природи. Після того як планета почала боротьбу з пандемією, мільйони людей стали максимум часу проводити вдома. Тому оздоблення осель із використанням природних кольорів та текстур, а також малюнків, пов’язаних із природним середовищем, нині є вкрай актуальним. Дизайнери в усьому світі роблять ставку на візерунки та відтінки, які перенесуть мешканців оселі до тропічного лісу чи африканської савани. А гарний ламінат під дерево нагадає про морські подорожі, адже чимось схожий на палубу океанського лайнера!
 

Як вибрати ламінат для різних приміщень
 

Основні принципи вибору покриття для підлоги:
 

  • якісні показники матеріалу;
  • декоративні властивості.


Під час вибору звертайте увагу на такі якісні показники:
 

  • клас матеріалу, від якого залежить зносостійкість;
  • спосіб з'єднання окремих елементів покриття;
  • вологостійкість.


І пам’ятайте, що для оздоблення квартири потрібно купувати ламінат 32 або 33 класу, який слугуватиме понад 8 років, зберігаючи гарний вигляд. У моделей нижче 32 класу термін експлуатації менший.

Партнерський матеріал

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Пахолівецька Соломія, 5 років

Допомагаємо разом

Пахолівецька Соломія, 5 років
Житомирська обл., м. Бердичів
Діагноз: нейробластома з ураженням лімфовузлів заочеревинного простору