Тижні високої кухні

Тижні високої кухні
ПОТОФЬО ІНГРЕДІЄНТИ: яловичина (з кісткою) - 200 г, яловичина (м'якоть) - 400 г, морква - 2-3 шт., селера - 2-3 стебла, цибуля-порей - 1 шт., цибуля (ріпчаста) - 1 шт., картопля - 4-7 шт., вершкове масло - на смак, гвоздика - 2 шт., лавровий лист - 1 шт., французькі трави (спеції) - за смаком, сіль та перець за смаком, вода - приблизно 1 л.

А ТЕПЕР ПОКРОКОВО:
1. Моркву, цибулю пору, селеру, нарізаємо крупно. Цибулю ріпчасту залишаємо цілою і встромляємо в неї гвоздику.
2. Картопля просто начищаємо.
3. У каструлю кидаємо вершкове масло, потім шматки яловичини (м'якоть), обсмажуємо з усіх боків 3-4 хвилини. М'ясо виймаємо.
4. Потім наповнюємо каструлю: шматком м'яса з кісткою, овочами (крім картоплі) і м'якоть упереміш.
5. Заливаємо все це водою (так щоб вода повністю закрила вміст), додаємо лавровий лист, французькі трави, сіль, перець.
6. На середньому вогні доводимо до кипіння, знімаємо пінку.
7. Потім зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою і залишаємо на 1 годину. Далі додаємо картоплю, ще трохи солі (якщо потрібно) і готуємо ще 1 годину. Готову страву розкладаємо по тарілках. От і все! Смачного!
234
← До всіх випусків

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Руслана

Допомагаємо разом

Ліки для Руслана