Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Мята Шоколадний мус

Тижні високої кухні

Тижні високої кухні
БУЯБЕС ІНГРЕДІЄНТИ: рибний бульйон - 2.5 л., морепродукти - 1200 г., цибуля - 1 шт., часник - 4 зубчики, перець чилі, лимон - 1/2 шт., лайм - 1/2 шт., помідори "Чері" - 10-12 шт., свіжий базилік - за смаком, чебрець - 1 гілочка, розмарин - 1 гілочка, томатна паста - 1 ст.л., сіль, перець чорний мелений - за смаком, оливкова олія - 20 мл.

А ТЕПЕР ПОКРОКОВО:
1. Для початку, нам знадобиться приготувати наваристий рибний бульйон. Ви можете використовувати для його приготування будь-яку рибу, в тому числі і найдрібнішу. Важливо, щоб риба була свіжою.
2. Дрібно нарізаємо цибулю і часник. Також, підготуємо половинки лимона і лайма, щоб в подальшому видавити з них сік в нашу страву.
3. У глибокій каструлі обсмажуємо на оливковій олії цибулю і часник. Додамо гілочку розмарину і чебрецю. Після цього, додамо в каструлю порізані помідори черрі.
4. Коли овочі добре протушкуються, дістанемо з каструлі чебрець і розмарин. Додамо томатну пасту, сіль і перець за смаком.
5. Викладаємо морепродукти. Для початку, додавайте великі креветки і мідії. Також, на даному етапі приготування видавлюємо в суп сік з половинки лимона і половинки лайма.
6. Заливаємо в каструлю проціджений через сито рибний бульйон, Додаємо листя базиліка. Доводимо суп до кипіння.
7. Коли суп закипить, викладаємо порізане філе (або стейки) риби. Варимо буйабес 20 хвилин.
8. Подаємо страву в гарячому вигляді. Така страва прекрасно поєднується з білим сухим вином.
Смачного!
221
← До всіх випусків

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Руслана

Допомагаємо разом

Ліки для Руслана