Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Максим Бородін Якби не ти

Alyosha представила пісню «Моє море» в гостях у Хеппі Ранку

Alyosha представила пісню «Моє море» в гостях у Хеппі Ранку
21.01.2022
4329
21 січня до Хеппі Ранку завітала Alyosha, щоб представити нову пісню та кліп «Моє море». 
 
Даня Бєлий зауважив, що співачка цього разу запросила на зйомки чоловіка – фронтмена гурту Антитіла Тараса Тополю. Alyosha відповіла, що це дійсно так, адже вона співала про кохання, яке вона шукала все життя. 
 
Даня запитав, скільки часу тривала зйомка – виявилося, що знімати почали о третій ранку, а закінчили о шостій вечора. Тоді ведучий запитав, скільки разів за цей час вони з чоловіком посварилися. Співачка відповіла, що жодного, адже Тарас завітав всього на півтори-дві години. Бєлий думав, що дві творчі людини, які разом створили родину та мають багато спільних проєктів, напевно, часто сваряться. Але дівчина розповіла, що на роботі вони обидва не згадують про домашні справи і рідко жаліються на щось одне одному. Востаннє Alyosha жалілася Тарасу, що нічого не встигає та просила допомагати їй.

 
Оскільки нова пісня - про море, Карпова запропонувала співачці пограти у невеличку гру. Для Alyosha ведучі підготували різні звуки моря, та запропонували пофантазувати, яку ж ситуацію могло озвучувати море саме таким чином. В різних звуках співачка впізнала післяобідню перерву, нічний спокій, а ще ранкову сварку після довгого мовчання. 
 
Потім Alyosha нарешті представила пісню «Моє море». Співачка побажала усім слухачам єднання з природою, а ще відчувати, що кожен є з нею одним цілим, та всесвітню любов, яка є з нами завжди.
 
«Піснею «Моє море» я закликаю слухачів звернути увагу на те, що вирує в глибині нашої душі та думках. Є почуття і відчуття, якими хочеться ділитися. Вони настільки сильні та безмежні, що всьому світу буде вдосталь. Відчуття прекрасного та щастя зароджуються ще з дитинства і вони червоною стрічкою супроводжують нас у доросле життя. Коли ми по-справжньому закохуємося — ці відчуття відроджуються в нашому серці», - впевнена Alyosha.
 


А ще нещодавно The Weeknd з'явився в образі діда в новому альбомі «Dawn FM», з яким йому допомагали Джим Керрі та Квінсі Джонс.

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Руслана

Допомагаємо разом

Ліки для Руслана