Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!

Гурт “Антитіла” записав кавер пісні “Чорнобиль форева” Кузьми Скрябіна

Гурт “Антитіла” записав кавер пісні “Чорнобиль форева” Кузьми Скрябіна
28.01.2022
4197
Пісня “Чорнобиль форева” гурту Скрябін була записана ще наприкінці 90-х. Дати друге життя треку для майбутнього роуд-муві вирішив бенд “Антитіла”. Учасники гурту пішли непростим шляхом, обравши, можливо, не найвідоміший трек для запису каверу. Проте музиканти доклали максимум зусиль, аби сингл відгукнувся в серцях як сучасної молоді, так і тих, хто виріс на піснях Скрябіна.

Тарас Тополя, лідер гурту Антитіла, який в листопаді презентував Хеппі Ранку мотивуючу пісню «Стань», розповів:

"Чорнобиль форева” - це пісня, мабуть, мого 5-6 класу. Саме в цей час я познайомився з творчістю Андрія Кузьменка і гурту Скрябін. Після цієї пісні я заслухав до дірок альбом "Модна країна", а далі "Птахи", "Мова риб", "Хробак", "Стриптиз". А у 12 років мені подарували мій перший синтезатор і одна з перших пісень, яку я підібрав на ньому, була "Чорнобиль Форева". Знаково, що через 24 роки після цих подій нам запропонували переспівати саме її. Тим більше, що у нашому арсеналі є досвід пісні "Люди як кораблі", яку ми виконуємо на кожному концерті в пам’ять про Кузьму".



«‎‎Я, “Побєда” і Берлін» — однойменна повість лідера гурту Андрія Кузьменка, яку зафільмувала кінокомпанія Star Media. Прем’єру у кінотеатрах заплановано на 24 березня 2022 року. Творці фільму час від часу тішать підписників спойлерами:

«Добре, коли встряєш у пригоди не сам, а з друзякою. Разом можна вибратись із будь-яких «йопс сітуейшен», порішати негаразди й втекти з лав турецького гетто, звідки у 90-х мало хто повертався живим та неушкодженим…»


В якості саундтреків до фільму «‎‎Я, “Побєда” і Берлін» відомі на весь світ та перспективні українські виконавці записали 16 кавер-версій хітів легендарного гурту Скрябін. Нещодавно DZIDZIO зробив кавер на «То моє море» Кузьми Скрябіна.

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Руслана

Допомагаємо разом

Ліки для Руслана