Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Elton John & Dua Lipa Cold Heart (Pnau Remix)

Китайський новий рік 31 січня та Новий місяць 1 лютого

Китайський новий рік 31 січня та Новий місяць 1 лютого
31.01.2022
3315
В 2022 році відбудеться рідкісне явище – 31 січня о 23:00 за київським часом на Сході почнеться новий рік, а 1 лютого о 7:47 настане Молодик.

Китайський Новий рік

За міфологією, в цю ніч панує чудовисько Нянь, яке з'їдає врожай, худобу і навіть дітей. Від монстра може захистити червоний колір, тому китайці всюди розвішують червоні ліхтарики і візерунки з червоного паперу. Також напередодні проводять генеральне прибирання. Китайці святкують Новий рік 15 днів, влаштовують костюмовані маскаради, ходять в гості та обмінюються парними предметами. Тож, якщо ви не встигли роздати всі подарунки, що готували під ялинку – у вас ще є час.

Саме від 1 лютого хазяїном року стає Чорний або Синій Водяний Тигр. Тож, те, що передбачено в гороскопі на 2022 рік, почне здійснюватися.



Новий місяць


Вранці 1 лютого Молодик опиниться в сузір'ї Водолія. Цей знак відомий своєю енергією і прагненням до змін. Саме тому початок лютого - вдалий період для нових ініціатив.

Але не поспішайте. В Молодий місяць люди перебувають на спаді життєвої активності. Не варто в цей період приймати серйозні рішення, а активно діяти й поготів. Рекомендується лише планувати майбутнє та оцінювати минуле.

У перший місячний день традиційно відбувається духовне очищення, варто також зробити прибирання вдома чи на роботі, позбавитись від мотлоху та зайвих речей.

Це також час переосмислювати життя, мріяти та планувати. Але будьте обережним із негативними думками – вони також можуть реалізуватися.

Оскільки в Молодик люди зазвичай перебувають не в гуморі, краще відкласти нові знайомства та важливі ділові зустрічі. Уникайте фізичних навантажень, більше відпочивайте.

Нагадуємо також, що до 4 лютого триває ретроградний Меркурій, тож бережіть себе.

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Реабілітація для Марійки

Допомагаємо разом

Реабілітація для Марійки