Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!

JAMALA презентувала кавер пісні Скрябіна “Хай буде так, як хочеш ти”

JAMALA презентувала кавер пісні Скрябіна “Хай буде так, як хочеш ти”
11.02.2022
4104
11 січня JAMALA завітала до Хеппі Ранку, щоб особисто представити новий трек. Виявилось, що оригінал – не дуже відома пісня гурту Скрябін. «Вони залишили велику спадщину. Мені хотілося взяти пісню, якій не вистачило часу, розгону чи чогось іншого, щоб стати популярною. Іноді буває так, що досить поміняти гітарний риф чи барабани – і пісня отримує нове звучання. Тому я взялася за “Хай буде так, як хочеш ти”. Мені здається, що вийшло дуже здорово і танцювально. Я пишаюсь цією роботою», - зізналась співачка.

Також JAMALA зробила несподіваний прогноз погоди: «Ми робили цей трек влітку, тому надихались літнім вайбом. Насправді, ми вже знов до нього наближаємось. Хочу вас порадувати: літо вже незабаром, ще трохи весни, а потім літо.»

Трек вже можна почути на всіх цифрових платформах.



JAMALA зізналась, що ще не бачила фільм «‎‎Я, “Побєда” і Берлін», та додала: 

«Але я за першими кадрами з’ясувала, що це дуже якісне, красиве кіно. Я бачила сцену, де лунатиме моя пісня. Я дуже рекомендую цей фільм. Тим більше, що в нас не так багато глибоких цікавих людей. Я взагалі фанат байопіків. Я люблю фільми, де є реальний герой, персонаж, який прожив та пройшов все. Тому дуже важливий момент – ще це дійсно кіно про Кузьму».

Напередодні співачка розмістила в Інстаграмі особисті фото з Кузьмою та написала:

«Я не можу сказати, на жаль, що близько знала Кузьму. Але кожна наша зустріч була наче big bada boom. Ми завжди зустрічались як давні друзі — обіймались, цілувались. А ще Кузьма щоразу падав на коліна і казав: «Ну ти фірма, ти фірма». Було в ньому щось, що дозволяло відчувати себе поруч суперзіркою».


Також JAMALA розповіла про найближчі концерти. 14 лютого співачка виступає у Львові - і це дуже символічно. Адже саме там саме на день закоханих чоловік дуже оригінально запропонував їй одружитися.

«Мені повідомили про термінову фотосесію в Ратуші, з дуже крутим фотографом, вночі відразу після концерту. Я пішла, на підборах та в костюмі, і ледь піднялась по сходах. Виходжу на дах – а там він, красивий, з букетом та обручкою. Це було супер-романтично», - згадала співачка.

8 березня JAMALA дає концерт в Києві.

«Я дуже люблю клубні концерти, адже в них є свій вайб. По-перше, завжди є VIP-зона, яка віддає багато енергії і заводить мене. Ці концерти завжди «100 зі 100», - сказала співачка.

Щодо фільму «‎‎Я, “Побєда” і Берлін» - прем’єра в кінотеатрах запланована на 24 березня. Читайте також про новий захопливий трейлер, який вийшов нещодавно.

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Руслана

Допомагаємо разом

Ліки для Руслана