Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!

DOROFEEVA завітала до Хеппі Ранку з піснею «raznotsvetnaya»

DOROFEEVA завітала до Хеппі Ранку з піснею «raznotsvetnaya»
14.02.2022
6668
14 лютого DOROFEEVA завітала до Хеппі Ранку, щоб представити новий трек «raznotsvetnaya».
 
Співачка відразу зауважила, що вона з’явилася у червоному светрі не просто так, а з нагоди свята, адже 14 лютого – День закоханих. ХАС пожартував, що таке вбрання сьогодні, звісно, доречніше, ніж на 9 травня.
 
Даня Бєлий зауважив, що добре чути новини про співачку саме від неї, адже до цього доводилось дізнаватись про них із заголовків. Ведучий зачитав декілька з них: «DOROFEEVA в короткому светрі прикрила зайве коробкою попкорну», «В панчохах і ліфчику: DOROFEEVA в короткому одязі ледь встигла пупок прикрити», «DOROFEEVA показала, як розважається з Дантесом вдома: неочікувані кадри традиційно…», «DOROFEEVA, прикрившись клаптиком тканини замість одягу, схвилювала українців». Надя зізналася, що мріє познайомитися з людиною, яка пише ці заголовки, які привертають стільки уваги і змушують клікнути на новину. 
 

Співачка також додала, що взяла б таку людину на роботу замість свого піарника Тараса, але потім додала, що це був просто жарт, аби його збадьорити. Даня Бєлий одразу придумав новий заголовок «Надя Дорофєєва в прямому ефірі збадьорила Тараса» та запропонував свої послуги Наді, адже він теж може створювати такі заголовки щотижня, якщо Надя присилатиме йому будь-яке фото. ХАС зауважив, що якщо Даня розміщуватиме такі пости зі свого акаунта, то секретом не буде, хто це написав.
 
Далі вже Карпова пригадала про День закоханих та про те, що DOROFEEVA вже багато років в щасливих подружніх стосунках. Ведуча припустила, що Надя як ніхто інший має знатися на проявах любові, тому запропонувала їй пройти бліц-опитування про те, що ж є найбільшим проявом кохання. 
 
Зрештою ведучі запропонували співачці представити свою пісню. DOROFEEVA спочатку сказала, що вона не в настрої після таких опитувань, адже пісня серйозна.
 
«Пісня – про те, що для того, щоб любити, також потрібна сміливість. І всі ми завжди хвилюємось, перш ніж  познайомитись, і, особливо, зізнатись у своїх почуттях. Тому я вам бажаю сьогодні впасти у кохання по-справжньому, закохатись, відчути найпрекрасніше. «raznotsvetnaya» для вас», - так DOROFEEVA представила трек, кліп на який вийде вже 16 лютого.
 
 
А ще нещодавно Wellboy представив пісню «Nozzy Bossy», яку виконав на Нацвідборі на Євробачення-2022.
 

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Пахолівецька Соломія, 5 років

Допомагаємо разом

Пахолівецька Соломія, 5 років
Житомирська обл., м. Бердичів
Діагноз: нейробластома з ураженням лімфовузлів заочеревинного простору