Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ представили пісню «Повернись живим» в гостях у Хеппі Ранку

 БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ представили пісню «Повернись живим» в гостях у Хеппі Ранку
13.02.2023
1283
Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ завітав до Хеппі Ранку на Хіт FM, щоб особисто представити пісню «Повернись живим».

Юля Карпова відразу зробила солісту гурту Сергію Танчинцю комплімент за почуття власної важливості. Справа в тому, що автобус, яким гурт їздить у тури, виглядає дуже примітно – на ньому зображена величезна голова вокаліста. Сергій виправив ведучу, зазначивши, що там аж дві його голови.
 
Юля сказала, що сподівається, що саме цей бус їздить зараз Україною у турі «Вільні люди», і співак підтвердив це. Сергій розповів про тур детальніше: кілька місяців тому музиканти гурту вирішили, що вже час продовжити тур «Вільні люди», який був перерваний через «виродків з сусідньої країни».
 
«Ми продовжили те, що зупинилось 23 лютого, зараз їздимо країною: від’їздили захід, зараз будемо їздити в центр, північ, сьогодні Чернігів, завтра - Бровари», - розповів Сергій.


Юля похвалилася, що у неї в офісі на робочому столі стояло величезне нагадування (у вигляді календаря» про концерт гурту на НСК «Олімпійський», який мав статися в День Незалежності.
 
Сергій зазначив, що не знає, що буде цього року:
«Звісно, маємо надію, що перемога вже буде і ми зможемо собі спокійно продовжувати відбудовуватись і жити більш-менш подібним на «до 24 лютого» життям. Сподіваюсь, що це відбудеться. Ну а якщо не відбудеться, то будемо знову чекати перемоги і переноситись на наступний рік».
 
Потім поговорили про кліп «Повернись живим», який набрав вже 900 тисяч переглядів на YouTube. Юля запитала не у гостя, а у слухачів, чому досі не мільйон. Сергій долав, що власне і завітав на Хіт FM, щоб ввечері вже був мільйон. 


Юля також дізналася, що кліп став виправданням або відпрацюванням для дочки Сергія. Співак пояснив: він домовився з дочкою, що за 500 гривень дочка асистуватиме йому на знімальному майданчику. Під роботою асистенткою Сергій мав на увазі: підносити ковдру, теплий чай татові і собі. Щоправда, грошей донька так і не отримала.
 
Юля запитала Сергія про його власний перший досвід заробляння грошей. Сергій пригадав, що коли йому було 8 років, він з братом попросив батьків привезти блок жуйок з-за кордону, щоб брати їх продавали та заробили трохи грошей. Зрештою, Сергій продав всього пару штук, решту вони з’їли, тож бізнесмен із нього вийшов ніякий.
 
Далі поговорили про нову пісню. Сергій відразу зазначив, що її сенс зрозумілий з назви: ««Повернись живим» - заклик до Всесвіту і бажання бачити людей, які повертаються додому живими й здоровими». 
 
Презентація пісні в ефірі мала відбутися два тижні тому, але була перенесена через загрозу ракетних обстрілів. За цей час хлопці вже мали нагоду виконувати пісню наживо в рамках туру. «З величезним задоволенням, вірою в Збройні Сили України презентую вам пісню «Повернись живим» гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ», - так нарешті представив пісню вокаліст.

PROBASS ∆ HARDI та alyona alyona об’єднались заради збору на «швидку»
 
 

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Реабілітація для Марійки

Допомагаємо разом

Реабілітація для Марійки