ALEKSEEV закликав українців повертатися додому з піснею «Варшава – Київ»

ALEKSEEV закликав українців повертатися додому з піснею «Варшава – Київ»
28.02.2023
999
ALEKSEEV завітав до Хеппі Ранку, щоб представити нову пісню «Варшава – Київ». 
 
«Вона стала саундтреком всіх тих мільйонів українців, які були вимушені покинути свої домівки. І мені хочеться, щоб саме з цією піснею вони поверталися, бо ми їх всіх дуже чекаємо», - поділився співак.
 
Даня пожартував, що залишилось лише дати портативну колонку провідникам, щоб вони вмикали пісню щоразу як потяг прибуває до Києва. Співаку ідея дуже сподобалась.
Також ведучий зазначив, що між назвою «Київ – Варшава» та «Варшава – Київ» є велика різниця. Перший варіант був би гумористичним, наприклад, це могла бути пісня про чоловіків, які не можуть виїхати з країни. А от у варіанті від ALEKSEEV вона має ліричне забарвлення. Тому уточнив, що це – сум, ностальгія чи щось інше.
 
Співак розповів, що це, скоріше, мікс відчуттів: надія на повернення додому, спогади про щасливе життя в рідному краї, сум за близькими. За словами ALEKSEEV, у пісні є дуже багато підтекстів, і кожен слухач почує в ній щось своє. 
 
««Варшава – Київ» - це не просто маршрут, це шлях до спасіння, до надії, до віри у своє майбутнє в розквітаючій Україні», - додав він.
 


Юля Карпова зауважила, що настане день, коли всі люди, які так добре приймали українців за кордоном, приїдуть в гості в Україну, і в них також буде маршрут «Варшава – Київ» чи інші українські міста. Вона запитала співака, чи є у нього якісь місця в рідному Києві, які він обов’язково показав би гостям.

ALEKSEEV відповів, що для нього це «Зона здоров’я» на річці Дніпро, що знаходиться біля станції метро Лівобережна. Для співака це місце має велике значення, бо він багато гуляв там у дитячі роки, а потім займався музикою в студії, що знаходиться навпроти. Але навіть без цих емоційних спогадів місце надзвичайно красиве.
 
Даня подякував співакові за пісню та побажав, щоб квитки на його концерт коштували стільки ж, скільки й на потяг «Варшава – Київ». Ведучому пісня дуже сподобалась, він навіть сказав, що вона могла б стати саундтреком до діснеївського мультика.
 
ALEKSEEV подякував за компліменти та поділився, що вона дійсно писалася від душі. ЇЇ посил у неї в тому, що найголовніше, окрім перемоги, це повернення наших людей додому. 
 
«Мені б хотілося, щоб коли людина все-таки зважиться знову жити в Україні, щоб вона їхала під цю пісню, згадувала своє минуле, планувала своє майбутнє – і якось пісня їй допомагала». Співак додав, що попри те, який це складний крок – повернутися з-за кордону - він вірить, що насправді всі цього хочуть, тому й написав цю пісню.
 

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Пахолівецька Соломія, 5 років

Допомагаємо разом

Пахолівецька Соломія, 5 років
Житомирська обл., м. Бердичів
Діагноз: нейробластома з ураженням лімфовузлів заочеревинного простору