Зірка серіалу "Надприродне" Міша Коллінз у Києві

Зірка серіалу
30.05.2023
1333
Світові зірки продовжують підтримувати Україну не лише з-за кордону. До Києва прибув актор Міша Коллінз, найбільш відомий як янгол Кастіель з серіалу "Надприродне" та один з амбасадорів United24. На вокзалі його зустрів інший амбасадор платформи, легендарний футболіст Андрій Шевченко. Фото міттево з’явилось в соцмережах.


Напередодні візиту Міша Коллінз розмістив в інстаграмі фото з прапором України та з колегами по серіалу "Надприродне" – це Рут Коннел, Феліція Дей, Марк Шеппард і Роберт Бенедикт. Напис до світлини українською: «Поточний настрій».


Міша Коллінз, справжнє ім’я якого Дмітрі Тіппенс Крашнік, походить з американської родини з українським чи польським корінням. Він зіграв у фільмах "Стоунхендж. Апокаліпсис", "Карла", "Перерване життя", у телесеріалах "Швидка допомога", "Усі жінки — відьми".

Серіал "Надприродне" виходив на ТБ від 2005 до 2020 року. Це історія про двох братів, які розслідують паранормальні явища та борються із демонами, привидами та іншою нечистю. В Україні багато фанатів серіалу, тож вони мають реальну нагоду зустріти одного з улюблених акторів просто неба в Києві, який нещодавно попри небезпеки відсвяткував День народження.

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Руслана

Допомагаємо разом

Ліки для Руслана