Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!

Новий iPhone – відкриття чи розчарування року

Новий iPhone – відкриття чи розчарування року
24.08.2023
619
У вересні 2023 року компанія Apple обіцяє черговий раз здивувати світ завдяки оновленню лінійки гаджетів. В тому числі очікується новий «яблучний» смартфон, про який ходить багато чуток. Незважаючи на зниження попиту на гаджети в усьому світі та особливі потреби життя під час війни саме в Україні, все одне багато фанатів бренду чекають на новинку. Адже, за даними на початок року, доля гаджетів з iOS в світі досягає 28% , а доля Android — 72%. Це означає, що кожен третій власник смартфону користується саме iPhone, який придбав на https://comfy.ua/ua/smartfon/brand__apple/ або в іншому магазині техніки. 

Від 2007 року було випущено 14 моделей з різними модифікаціями. Ось і цього року інсайдери називають кілька варіантів:
  • iPhone 15
  • iPhone 15 Plus
  • iPhone 15 Pro
  • iPhone 15 Pro Max або Ultra

Переваги нового iPhone


  1. Перископний модуль камери. Інсайдери пишуть, що власники флагмана користуватимуться 10-кратним оптичним зумом. Це велика зміна на краще, адже попередні моделі мають лише 3-кратний зум. Також камера матиме оновлені лінзи.
  2. Порт USB-C замість Lightning. Від 2024 року в країнах ЄС єдиним стандартом для смартфонів стане саме USB-C, що дозволить європейцям заощаджувати та менше шкодить екології. Apple не може ігнорувати величезний європейський ринок попиту. Для пересічних користувачів це означає, що скоро не доведеться шукати по всьому офісу «яблучну» зарядку.До того ж, кажуть, що фірмовий дрот стане довшим (1,6 метрів замість 1) та міцнішим. Гарна новина для дівчат: для кожного з кольору корпусу буде дрот такого ж кольору. Зараз iPhone випускається в 11 кольорах.
  3. Збільшення пам’яті до 2 Тб. Інсайдери пишуть про таке оновлення для флагмана нової лінійки.  Це вдічі більше за можливості актуального покоління айфонів, які мають від 128 Гб до 1 ТБ постійної пам’яті.

Ще кілька анонсованих переваг не є настільки революційними, але фанатам все одне цікаво буде дізнатись, які з них є лише чутками, а які є в реальності.

Недоліки нового iPhone


З тих, про які вже відомо, головне – ціна. Кожна нова версія смартфона (насправді, будь-якого виробника) зазвичай дорожча за попередню. Але iPhone 15 в максимальній версії має коштувати близько 2100 доларів (або майже 78 тисяч грн). Найдорожчий iPhone 14 вартує на 500 доларів дешевше.

Також мережею ширяться чутки, що компанія Apple може відкласти початок продажів, тому що постачальник деталей для камер Sony не зміг вчасно виконати замовлення. Тож, новинки можуть з’явитись не в останню декаду вересня, а значно пізніше.

Тож, подумайте – чи варто чекати новинку, коли в продажу є всі попередні популярні версії «яблучних» девайсів. Приємних вам покупок!

Партнерський матеріал

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Ярослава

Допомагаємо разом

Ліки для Ярослава