Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!

Горіхова повня у вересні: на що чекати та як поводитися

Горіхова повня у вересні: на що чекати та як поводитися
27.09.2023
1325
28 вересня о 12:58 за Києвом настане повня. Цей повний Місяць називають горіховим, врожайним, кукурудзяним або просто осіннім. Назви, як зазвичай, пов'язані з подіями, які супроводжують цей час - збір врожаю, сезон горіхів та кукурудзи, настання осінньої пори.
 
Цього разу повня буде в знаку Зодіаку Овен. Цей знак є імпульсивним, наполегливим, впевненим в собі. Стихією Овна є вогонь, знак пов'язаний з планетою Марс, яка має потужну енергію, яка відрізняється силою та войовничістю. Вплив цієї енергії буде відчуватися ще кілька днів.

 

Чого чекати від Горіхової повні

 
Астрологи попереджають, що енергія цієї повені може призвести до загострення конфліктів, абсолютної прямоти у словах - іноді навіть зайвої та доволі агресивної. Ви можете помітити, що ви самі та люди, які вас оточують, стали надмірно імпульсивними та напруженими. Саме тому варто утриматися від будь-яких суперечок та претензій, адже у цей час будь-яка незначна дискусія може перерости у справжню сварку.
 
Період може приносити сюрпризи  та втрату контролю у справах роботи, фінансів та спілкування. Знаючи це, ви можете стримувати себе, коли відчуваєте агресію щодо людей, з якими вам не хотілося б сваритися.

 
Однак осіння повня несе в собі не тільки руйнівну силу. Вона може зарядити вас енергією, яку ви в подальшому можете спрямувати на важливі справи. А також повня допоможе очиститися від зайвого та сколихне сфери вашого життя, які потребують змін.
 

Що варто робити

 
Приділяти час відпочинку та спокою
 
Робити заготовки сезонних продуктів на зиму
 
Позбавлятися мотлоху
 
Аналізувати, що у вашому житті потребує змін
 

Що не варто робити

 
Приділяти велике значення різким словам у ваш бік
 
Ініціювати суперечки
 
Вирушати у подорожі без крайньої потреби.

Що ще чекає на вас цієї осені - дізнавайтеся в нашому точному гороскопі

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Ярослава

Допомагаємо разом

Ліки для Ярослава