Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Domiy Нагадай

Рік зеленого Дракона: як і в чому зустрічати, що готувати

Рік зеленого Дракона: як і в чому зустрічати, що готувати
30.12.2023
1372
Астрологи наголошують, що те, як ви зустрінете рік, може багато в чому визначити, яким він буде для вас. На традиції зустрічі Нового року впливає чимало факторів, один з яких - символ року, його кольори, характер та стихія.
 
Згідно з китайським гороскопом, символом прийдешнього 2024 року є зелений Дракон, що поєднує стихії Землі та Дерева. У Китаї настання нового року святкуватимуть 10 лютого, але оскільки для нас він настає раніше, варто вже зараз дізнатися поради для "зустрічі" покровителя року.
 

Що надягти

 
Святкове вбрання може бути у всіх відтінках зеленого, окрім дуже темних, майже чорних. Тьмяні кольори дракон не полюбляє, тож недоречними будуть сірі, коричневі, пастельні відтінки та чорний.
 
Окрім зеленого, вдалим вибором будуть такі кольори:
 
білий
 
червоний
 
пурпурний
 
срібний
 
жовтий
 
золотий.
 
Також дракон полюбляє все блискуче та яскраве, недарма зображення цієї істоти можна нерідко побачити на китайських фестивалях. Доречними будуть блискучі аксесуари та масивні прикраси.
 
Бажано також прикрасити оселю яскравими кольорами, блискітками та вогниками, це неодмінно сподобається покровителю року.

 

Що готувати

 
Символ 2024 року заохочує будь-які експерименти, тож варто спробувати приготувати принаймні одну страву, яку ви не готували до цього, але завжди хотіли спробувати. Дракон також любить нестандартні рішення та неочікувані поєднання смаків, тому експериментуйте з нетиповими поєднаннями: м'ясо під ягідним соусом, шоколад з перцем, кисло-солодкі страви тощо.
 
Дракон полюбляє гостре, тож не забудьте про спеції, прянощі та соуси. 
 
Бажано, щоб на столі стояли свіжі страви, тож за можливості краще обійтися без консервованих продуктів.

 

Як зустрічати 2024 рік

 
Зазвичай символ року полюбляє шумні посиденьки, костюмовані вечірки та яскраві святкування, але, звісно,  таке дозвілля є недоречним в умовах воєнного стану. Тим не менш, важливо спробувати відігнати сум та похмурі думки, зустріти рік із  надією на краще та вірою у наших захисників.
 
До речі, Дракон полюбляє щедрих та сміливих людей, що мають шляхетні цілі, тож чудовою традицією буде почати Новий рік із донату, що наблизить нашу перемогу.

Дізнавайтеся також, чого чекати, кому пощастить та як поводитися у 2024 році.

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Руслана

Допомагаємо разом

Ліки для Руслана