Як українські зірки відзначили Новий рік

Як українські зірки відзначили Новий рік
01.01.2024
775
Напередодні зустрічі нового 2024 року українські зірки підбили підсумки 2023 та привітали українців. Ось чим їм запам'ятався рік, що минув.

Гурт Океан Ельзи привітав усіх з Новим роком та нагадав про важливість допомагати захисникам донатами.
 
"Побажання з прийдешнім - бути разом, діяти разом, триматись разом і більше допомогати нашим, а отже - більше працювати у 2024 році.
Плани такі є. За деякий час розкажемо). Та то вже в новому році.", - поділився гурт.
 
 
Фронтмен гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ Сергій Танчинець поділився підсумками року у ціифрах, привітав українців та подякував ЗСУ.

"152 концерти, 20 країн, 123 тисячі кілометрів світом, та найголовніше – допомога, яку нам разом з вами вдалось закумулювати для Збройних Сил України! Вітаємо з прийдешніми святами та дякуємо, що були цей рік з нами! І звісно, дякуємо ЗСУ за можливість працювати та допомагати. Разом наближаємо неминучу українську Перемогу!", - написав співак та оприлюднив підсумкове відео.


ONUKA поділилася одним з найкращих спогадів року, що минув, та побажала українцям "Сил. Терпіння. Віри".


DANTES підбив підсумки року та порадів, що за 2023 йому здалося зібрати 25 мільйонів гривень на потреби ЗСУ.
 
"Попри все, життя продовжується. Головне:
За цей рік разом з вами зібрав та передав більше 25 мільйонів гривень нашим захисникам та захисницям.
Бажаю в наступному році кожному з нас сили, віри і можливості подвоїти цю суму.
З Новим Роком!", - написав він в своєму Інстаграмі.
 
Реперка alyona alyona завершила 2023 рік дописом вдячності, присвяченим людям, які зробили наше життя можливим.
 
"Дякую усім тим людям, які щодня невпинно виборюють нашу незалежність та свободу! Дякую нашим захисникам та захисницям, волонтерам, медикам, ППО, ДСНС, ДТЕК, та всім-всім іншим! Без вас цього року могло б не бути. Цінуємо, любимо, памʼятаємо та допомагаємо!
Слава Україні і З Новим Роком!", - привітала всіх виконавиця.
 
 
MONATIK у своєму підсумковому пості також, насамперед, подякував захисникам. Співак показав відео з різних моментів року, його благодійних виступів, та підкреслив, що українська музика має величезну силу.
 
"Цей рік промайнув так швидкоплинно… він був надзвичайно важким, проте й дуже витривалим. Надзвичайно дякую Збройним силам України, нашим захисникам та захисницям, за те, що ми його прожили. Він підкреслив, що наша міць та сила в єдності.
 
А ще в цьому році я остаточно впевнився, якщо ми не будемо балансувати погані емоції з хорошими — можна просто зʼїхати з глузду. Для мене українська музика — це надзвичайна сила, адже створюється в надскладні для країни часи: під час вибухів, смертей, болі і страждання… Вона несе світло, рух, ритм, життя і віру в щось гарне, підіймає настрій. Вона перекриває вибухи у вухах мелодіями і змістом. Балансуймо…", - написав співак.
 
 
Jerry Heil запостила уривок кліпу "Щедра ніч", який нещодавно випустила разом з alyona alyona та KOLA. Співачка пораділа, що відтепер Щедрий вечір збігається з Новим роком, та зворушливо привітала українців. 
 
"Я вірю, що недаремно відцьогоріч Новий рік настає саме в Щедрий вечір! Нехай 2024 буде щедрим до нас. Я вірю також, що людям дійсно дається по вірі, тому молитимуся і писатиму пісні, які посилюватимуть віру в тих, хто їх чує і вірю в силу пісні! Знаю: як колись відбулося з Щедриком, українську музику знову почує світ. Дійсно почує. Закохається. І доєднається до захисту унікальної української культури та її сильних талановитих носіїв — українського народу", - поділилася співачка.
 

Фронтвумен гурту THE HARDKISS Юлія Саніна, зазначила, що настрій у неї - зовсім не новорічний, однак підбила підсумки року у відео та подякувала фанатам за підтримку.

"Цей рік не був схожий на жоден попередній. Війна і життєві потрясіння йшли пліч-о-пліч з особистою трансформацією, творчими і професійними здобутками. Залишу це тут.
Тут є чим пишатись, тут моменти, які запамʼятаємо назавжди.Дякуємо усім, хто був із гуртом і зі мною особисто цей рік. Ви надали усьому кольорів та значення.
В роботі вже сингл і кліп, яким розпочнемо наступний рік. Є ідея та велике бажання зустрітися з вами на концертах, тож схрестимо пальці, щоб все вдалося.
Настрій зовсім не новорічний… і я не знаю, як краще підтримати вас, ніж музикою, тож вірю, що до кожного серця є своя пісня Хардів, яка трохи зігріє)", - поділилася співачка.


Дізнавайтеся, чого чекати, кому пощастить та як поводитися у 2024 році.

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Реабілітація для Марійки

Допомагаємо разом

Реабілітація для Марійки