Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!

Зимові фільми для чудового настрою

Зимові фільми для чудового настрою
15.01.2024
1085
Ці фільми обов'язково піднімуть вам настрій цієї зими.
 

Нехай сніжить 


Let it snow
 
У ролях: Ізабела Мерсед, Шамеік Мур, Одея Раш, Лів Г'юсон, Мітчелл Гоуп, Кірнан Шипка, Мет'ю Нозка, Джейкоб Баталон, Майлз Роббінс, Джоан К'юсак
 
Хуртовина змінює плани багатьох героїв цієї історії. Спочатку через затримання потяга одна з пасажирок йде перекусити у місцеве кафе і це починає низку різних неочікуваних подій. Сніжна атмосфера та неочікуванні перетинання доль героїв подарують справжню насолоду від перегляду. 

 
Netflix, 2019
 

Вічне сяйво чистого розуму
 

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

 
У ролях: Джим Керрі, Кейт Вінслет, Джеррі Роберт Берн, Елайджа Вуд, Томас Джей Раян, Марк Руффало
 
Джоель - серйозний, консервативний та передбачуваний, і Клементина - яскрава, імпульсивна та емоційна. Не дивно, що попри те, що вони приваблюють одне одного, пара постійно свариться. Здавалося б, у них немає спільного майбутнього, тож під час однієї зі сварок Клементина приймає рішення розійтися з коханим та стерти спогади про нього. Чи вірним буде це рішення та чи подарує воно щастя?

 
Focus Features, 2004

Солодка скорбота
 

Good Grief
 
У ролях: Ден Леві, Рут Неґґа, Хімеш Патель, Люк Еванс, Селія Імрі, Арнод Валоіс
 
Після раптової втрати коханої людини Марк впадає в розпач та вчиться жити заново - в цьому йому допомагають найкращі друзі  Незабаром Марк дізнається, що коханий мав від нього секрети, і щоб розслідувати їх, хлопець відправляється з друзями до Парижа. Нові знайомства та новий досвід назавжди змінять його життя.

 
Netflix, 2023
 

Замерзла з Маямі
 

New in Town
 
У ролях: Рене Зеллвеґер, Гаррі Коннік мол., Шива Феллон, Дж.К. Сіммонс, Майк О`брайен, Френсіс Конрой
 
Молода та амбітна бізнесвумен Люсі Гілл змушена вирушити у відрядження до  сніжної Мінесоти. Дівчина, яка звикла до сонячного Маямі, стикається з багатьма викликами -  і це не тільки нестерпний холод, а й складні задачі, одна з яких - впровадження великих змін на підприємстві, що призведе до масових звільнень. Виклики не лякають Люсі, але до чого вона не була готова, то це до того, що жителі міста змінять її власний підхід до життя та змусять переглянути свої цінності.

 
Epidemic Pictures, 2009

Ще про фільми - дізнавайтеся, хто отримав премію Золотий Глобус цього року.

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Руслана

Допомагаємо разом

Ліки для Руслана