Хто представить Україну на Євробаченні: ставки букмекерів

Хто представить Україну на Євробаченні: ставки букмекерів
24.01.2024
1108
Нещодавно 11 фіналістів Національного відбору на Євробачення оприлюднили свої пісні, а дехто вже навіть встиг презентувати кліпи на них. Також завдяки жеребкуванню стало відомо, у якому порядку виконавці виступатимуть на відборі.
 
Фани Євробачення з інших країн теж вже встигли оцінити роботи претендентів - на офіційному сайті вже оприлюднені ставки букмекерів на переможця у Нацвідборі. 
 
Отже, глядачі вважають, що найбільш гідно  Україну представив би дует Alyona Alyona & Jerry Heil з піснею "Teresa & Maria".  Дівчата лідирують з величезним відривом, близько 65 відсотків ставок - саме на їхню пісню.

 
Друге місце за ставками букмекерів посідає Mélovin - Dreamer. Близько 9 відсотків вважають його ймовірним переможцем Нацвідбору.
 
 
На третьому місці з 6 відсотками - Anka з піснею "Palala". Ця виконавиця стала 11 фіналісткою відбору завдяки голосуванню глядачів.
 
 
Попри те, що представник від України ще невідомий, букмекери поки що ставлять на перемогу України у конкурсі - на знак підтримки нашої країни та завдяки потужним претендентам Нацвідбору.
 
Пригадайно, як відбувалася презентація пісень та жеребкування виступів фіналістів Нацвідбору на Євробачення-2024.
 

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Ярослава

Допомагаємо разом

Ліки для Ярослава