Очікувані ігри 2024 року для ПК

Очікувані ігри 2024 року для ПК
18.01.2024
154
З кожним роком виходять нові ігри, які потребують більшої витрати ресурсів в плані продуктивності ігрового ПК https://artline.ua/uk/catalog/kompyutery-artline/naznachenie=igrovoy-kompyuter. Нижче поданий список топ кращих ігор 2024 року, які очікує весь світ.



Starfield:

Відкрийте для себе безкраї простори космосу у Starfield, грандіозній RPG від Bethesda. Дослідіть безліч планет, кожна з яких таїть у собі незліченні таємниці. Приймайте доленосні рішення, боріться з небезпеками та будуйте свою власну історію у цьому захоплюючому космічному епосі.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl:

Поверніться до Чорнобильської зони відчуження у S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, атмосферному шутері від GSC Game World. Пориньте у світ, де аномалії та артефакти переплітаються з людськими трагедіями. Розкрийте таємниці Зони та знайдіть своє місце у цій жорстокій, але неймовірно захоплюючій історії.

Alan Wake 2:

Жах знову ступає на тьмяні вулиці у Alan Wake 2, психологічному трилері від Remedy Entertainment. Візьміть на себе роль письменника Алана Вейка, який бореться з темними силами, що заволоділи його свідомістю. Розкрийте таємниці та знайдіть спосіб вижити у цьому кошмарі, де реальність переплітається з вигадкою.

A Plague Tale: Requiem:

Продовжіть емоційну подорож у A Plague Tale: Requiem, сиквелі до пригодницької гри A Plague Tale: Innocence. Візьміть під контроль юну Аміцію та її брата Гуго, які шукають притулку у жорстокому світі, охопленому чумою. Боротьба за виживання, емоційні моменти та непрості вибори чекають на вас у цій зворушливій історії про братню любов.

Dragon Age: Dreadwolf:

Поверніться до світу Dragon Age у Dragon Age: Dreadwolf, новій RPG від BioWare. Прийміть на себе роль нового героя, який має зупинити жахливого вовка-диявола. Збирайте команду вірних союзників, досліджуйте нові та знайомі локації, робіть складні вибори та станьте легендою у цій епічній історії.

The Callisto Protocol:

Жах охопить вас у The Callisto Protocol, survival horror від Глена Скофілда, творця Dead Space. Пориньте у атмосферу жорстокого sci-fi світу, де вам належить битися за виживання з жахливими істотами. Розкрийте таємниці темної корпорації та знайдіть вихід з цього жахливого місця.

Ark 2:

Відчуйте себе первісною людиною у Ark 2, пригодницькому survival з динозаврами. Досліджуйте безкраї простори, боріться за виживання, приручіть динозаврів та збудуйте нове життя у цьому жорстокому, але неймовірно захоплюючому світі.

Forspoken:

Відкрийте для себе світ магії та пригод у Forspoken, RPG з відкритим світом від Luminous Productions. Візьміть на себе роль Фрей, звичайної дівчини, яка раптово опиняється у дивовижному фентезійному світі. Використовуйте магічні здібності, боріться з небезпечними істотами та знайдіть шлях додому у цій захоплюючій історії.

Партнерський матеріал

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Ярослава

Допомагаємо разом

Ліки для Ярослава