Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Jam One Of Us (feat. Solamay)

День святого Валентина 2024: закохайтеся в моду знову!

День святого Валентина 2024: закохайтеся в моду знову!
14.02.2024
201
Наблизився день 14 лютого, і в повітрі все більше чутно феромони кохання, які нагадують, що пора оновити гардероб. І не про чергові спортивні штани та велику толстовку, які можна в цей час зазвичай купити з хорошою нижкою. Це нагадування про те, що пора поповнювати гардероб трендовим одягом, щоб відчувати себе особливо. І навіть якщо цього разу у немає жодного наміру чи настрою закохуватися у когось, то завжди можна дозволити собі закохатися у модні речі. У 2024 році інтернет-магазин Cropp пропонує безліч стильних варіантів для романтичного настрою.

Жіночі сукні — ідеальний вибір для Дня святого Валентина


Жіночні сукні цього року демонструють як романтичні, так і сміливі тенденції. Короткі сукні з відкритими плечима чи глибоким декольте додадуть пікантності вашому образу. Водночас довгі сукні з пишними спідницями чи рюшами створять неймовірно жіночний та звабливий стиль. Ми пропонуємо звернути увагу на жіночі сукні насичених яскравих кольорів, наприклад, червоного, рожевого та бордового, які не лише підкреслять святковий настрій, а додадуть впевненості вашому образу. Якщо бажаєте чого більш стриманого й трохи фатального, тоді краще розглянути чорні сукні з оригінальними акцентами, які мають енергійний та зухвалий вигляд. Якщо цього дня хочеться додати в образ чогось ніжного, радимо вирати короткі сукні з квітковим принтом. Навіть взимку квіткові візерунки на сукнять мають модний та трендовий вигляд. До будь-якої сукні чудово пасують підбори. Але якщо хочеться взути щось комфортніше, зупиніться на на високих чоботах або черевиках на товстій платформі.


Чоловіча мода: як вразити свою половинку на День святого Валентина


Для чоловіків ідеальним вибором на День святого Валентина буде легкий casual стиль, який поєднує зручність та стильність. Наприклад, вдягніть зручні вільні джинси й доповніть їх модною теніскою в яскравих тонах та теплим кардиганом. Такий лук чудово підійде для романтичної прогулянки містом удвох. Він виглядатиме сучасно, але водночас просто та невимушено.

Якщо ви плануєте побачення у ресторані чи театрі, можна обрати вузькі прямі джинси й однотонний світшот у стриманих темних тонах. Щоб додати образу святковості, доповніть його яскравою зимовою курткою, стильним шарфом і модними кросівками. Для більш невимушеного образу варто звернути увагу на широкий светр з анімацією та сині прямі джинси. В інтернет-магазині https://www.cropp.com/ua/uk/ представлена велика колекція чоловічих светрів з яскравими принтами на будь-який смак.



Вуличний стиль на День святого Валентина — тренди 2024


Якщо цього року ви вирішили провести День закоханих, насолоджуючись прогулянками вулицями міста, варто звернути увагу на актуальні вуличні стилі та тренди. Для дівчат чудовим вибором стануть зручні кросівки в яскравих кольорах, бажано зі шнурками чи масивною підошвою. Доповніть їх стильними джинсами карго або мом та об'ємним просторим светром у тонку смужку. Хлопцям також варто звернути увагу на зручне взуття, наприклад класичні білі кеди. Джинси можна поєднати зі шкіряною курткою та стильною бейсболкою. Цей лук виглядатиме круто і динамічно. Головне для вуличного стилю — правильно поєднати зручність та актуальні тренди. Адже комфортне взуття та одяг дозволять вільно насолоджуватися прогулянками містом, не відволікаючись на дискомфорт.

Партнерський матеріал

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Нутрідрінк для Яни

Допомагаємо разом

Нутрідрінк для Яни