Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Cheev Мрієшся

Суші у Дніпрі: гастрономічна подорож у світ смаку та культури Японії

Суші у Дніпрі: гастрономічна подорож у світ смаку та культури Японії
25.03.2024
129
Гастротури – це популярна розвага, яка дозволяє познайомитися не тільки з визначними пам'ятками різних країн, але й з їх кулінарними традиціями, класичними стравами та досягненнями. Однак, для багатьох це може бути неможливим, а спробувати справжні суші та роли такими, такими, як їх готують у Японії, хочеться. Є найпростіше та очевидне розв’язання цієї проблеми – доставка суші Дніпро

Традиційна рецептура та правила 


Риба та морепродукти – це основний раціон жителів Японії. Суші та роли з різних рідкісних сортів риби та екзотичних морепродуктів для них – це буденність. Але для нас це щось специфічне, що хочеться спробувати знову й знову, у різних поєднаннях, щоб знайти улюблене. Важливо також, щоб їжа була не тільки екзотичною, а й смачною. Тому відмінним варіантом буде змішання стилів – використання класичних технік та інгредієнтів, разом із нетиповими. Наприклад лосось разом з восьминогом, креветкою та яєчним омлетом. Таке незвичайне поєднання можна зустріти у популярному закладі у Дніпрі Roll Club. 

Клієнтів там намагаються долучити до японської культури та традиції вживання цієї страви. Азіатська кухня часто застосовує різноманітні спеції та добавки. Практично жодна страва не обходиться без соєвого соусу, суші та роли не виняток. Саме тому в Roll Club можна замовити суші, в набір яких входять такі додаткові елементи, як:

  • Листя імбиру попередньо мариновані. Вони мають терпкий та яскравий смак, який дозволяє освіжити смакові відчуття та рецептори у процесі вживання різних шматочків суші/ролів. 
  • Тертий корінь васабі. Це хрін, який дозволяє додати гостроти страві. 
  • Соєвий соус допомагає трохи перебивати смак рису, який був приготовлений заздалегідь. Риба в цьому випадку може бути більш прісною та соєвий соус допоможе посилити смак.
  • Спеціальні палички. Це данина східній традиції, адже у Японії та Китаї заведено споживати їжу повільно. Цьому також сприяють такі палички. До того ж вони розвивають дрібну моторику.

Всі елементи повинні бути виготовлені за правильною та за традиційною рецептурою, й в Roll Club знають, як цього досягти. 

Цей ресторан суші відрізняється також широким меню, в яке входять як класичні рецепти, так й страви від шеф-кухаря такі, яких немає в жодному іншому закладі. Клієнти можуть вирішити, чи варто їм замовити звичну «Філадельфію» або «Каліфорнію», або ж вони готові ризикнути та спробувати щось нове. Вибір справді великий, тому добре, що на сайті передбачені зручні фільтри для пошуку. Наприклад, якщо клієнта цікавлять лише суші та роли з тунцем, можна налаштувати пошук. Також добре, що заклад пропонує й вегетаріанські набори. Так проявляється турбота про різних клієнтів, що дає змогу задовольнити запити кожного. 

Чим особливий Roll Club?


Замовити суші та отримати їх буквально за годину – для такого великого міста, як Дніпро це здається чимось нереальним. Проте, якісна та професійна власна доставка якраз здатна це здійснити. Швидка доставка дозволяє клієнтам отримати страви, які не втратять своїх смакових якостей. Адже йдеться про сиру рибу, яку необхідно якнайшвидше вживати. 

Ще одна перевага – великі порції. Як за грамами, так й за кількістю шматочків у сетах та наборах, Roll Club завжди були на першому місці. Склад ролів та суші також наповнений, там завжди багато риби та морепродуктів, а не суцільний рис, як це часто зустрічається в інших закладах. До того ж їжа завжди буде смачна та поживна, що дозволить за одне приймання їжі наїстися. Це дуже зручно як страва на святковому столі або для романтичної вечері. За допомогою доставки від Roll Club вдасться хоч трохи перейнятися традиціям, ідеологією та світоглядом жителів Японії.

Інформація розміщена на правах реклами

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Реабілітація для Марійки

Допомагаємо разом

Реабілітація для Марійки