Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
ТНМК Гранули

Гаджети чи біжутерія: який подарунок оцінить справжня леді

Гаджети чи біжутерія: який подарунок оцінить справжня леді
16.04.2024
136
Наближається визначна дата? Річниця знайомства, весілля, чи день народження коханої дружини? Напередодні таких свят чоловіків хвилює одне важливе питання – що подарувати, адже неправильно вибраний подарунок може стати причиною конфліктів у родині.

На щастя ідей для подарунків існує безліч. Якщо дотримуватися стереотипів, можна купити щось з прикрас, доповнивши подарунок квітами або романтичною вечерею. Але є й більш корисні речі, котрі до вподоби як жінкам, так і чоловікам.



Сучасні електронні гаджети – найкращий подарунок


Сьогодні кожен виробник сучасних електронних пристроїв активно просуває власну екосистему. Наприклад, якщо ви хочете купити смартфон в Києві, до нього у подарунок можна придбати смарт-годинник цього ж виробника, бездротові навушники, повербанк тощо. Розгляньмо сучасні електронні гаджети, від яких не відмовиться жодна жінка.

Смартфони


Сучасні технології розвиваються настільки стрімко, що придбаний два-три роки тому телефон може здаватися безнадійно застарілим. Відповідно, це витрати, адже доводиться знову витрачати кошти на купівлю нового смартфона. Якщо хочете зробити дійсно гідний подарунок своїй другій половинці, обирайте смартфони середнього або вищого цінового сегмента, які довше лишаються в тренді. В 2024 році це такі моделі:

  • усі смартфони Apple 13, 14, 15 поколінь. Наприклад, iPhone 13 чи iPhone 14 Pro мають витончений дизайн, досить потужну начинку, а головне – камери, що роблять дійсно професійні фото та відео. Дружина буде в захваті від такого подарунка.
  • Samsung S21, S23 FE – це “народні” флагмани, які коштують дещо дешевше у порівнянні з флагманською лінійкою. Втім за основними характеристиками це досить потужні та продуктивні телефони з гарними камерами та підтримкою основних технологій, наприклад NFC для безконтактних платежів в супермаркетах;
  • Xiaomi 14 – новітня флагманська лінійка відомої китайської фірми. Розробляючи її, виробник особливу увагу приділив камерам та апаратній частині, аби смартфон працював стабільно та без збоїв.

Звісно, можна переглянути й інші варіанти. Але перед покупкою варто уважно проаналізувати характеристики та відгуки від реальних покупців на сайті інтернет-магазина за посиланням вище.



Бездротові навушники


Це необхідна річ не лише для меломана. Якщо жінка керує автомобілем, бездротові навушники типу Apple AirPods Pro або Samsung Galaxy Buds дозволять безпечно спілкуватися по телефону без рук. До того ж їх можна підключити до мультимедійної системи та керувати нею за допомогою голосових команд.

Смарт-годинники


Це стильний та сучасний гаджет, який створений для всіх, хто закоханий у фітнес та стежить за власним здоров’ям. Смарт-годинники від Samsung чи Apple вміють:

  • рахувати кількість кроків;
  • контролювати надходження та використання калорій;
  • складати індивідуальні програми для занять фітнесом;
  • контролювати сон та його основні фази;
  • виміряти ключові показники життєдіяльності – пульс, насичення крові киснем, біохімічний склад тіла, ЕКГ, температуру.

Цей аксесуар також стане гарним подарунком до визначної дати у вашому сімейному житті. Купити смартфон у Києві та інші сучасні гаджети можна за посиланням вище. Прямо на сайті є можливість оформлення безвідсоткової розстрочки на зручний для вас термін від двох до 24 місяців.

Інформація розміщена на правах реклами

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Руслана

Допомагаємо разом

Ліки для Руслана