Масниця – це час для експериментів із начинками! Млинці можуть бути різними – все залежить від ваших вподобань. Пропонуємо кілька оригінальних варіантів начинок, які зроблять ваш святковий тиждень смачним і різноманітним!
Курка з грибами та вершковим соусом
Інгредієнти:
- 150 г відвареного курячого філе
- 100 г грибів
- 2 ст. л. вершкового сиру
Як приготувати:
- Обсмажте гриби, додайте подрібнене куряче філе та вершковий сир, перемішайте.
- Додайте трохи зелені для свіжого смаку.
Лосось із вершковим сиром
Інгредієнти:
- 100 г слабосоленої червоної риби
- 100 г вершкового сиру
- Трохи кропу
Як приготувати:
- Намажте вершковий сир на млинець, викладіть тонкі шматочки риби та трохи зелені.
- Додайте скибочку лимона для легкого цитрусового аромату.
Сир із зеленню та часником
Інгредієнти:
- 150 г твердого сиру
- 2 ст. л. сметани
- 1 зубчик часнику
- Кріп та зелена цибуля
Як приготувати:
- Натріть сир, змішайте зі сметаною, подрібненим часником і зеленню.
- Начинка добре смакує як у холодному, так і в гарячому вигляді.
Омлет з зеленню
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 1 ст. л. молока
- Зелень (петрушка, кріп)
Як приготувати:
- Збийте яйця з молоком, обсмажте, додайте подрібнену зелень та викладіть на млинець.
- Додайте тертий сир для ще більш насиченого смаку.
Смачної Масниці!