Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хітова Дюжина 19.04.2024 Частина 1

Крістіна Агілера оголилася для промо альбому «La Fuerza»

Крістіна Агілера оголилася для промо альбому «La Fuerza»
26.01.2022
4783
41-річна Крістіна Агілера вже випустила 7 альбомів та збірку. Але лише друга платівка була іспаномовною, до того ж більшість треків була перекладом пісень з першого альбому. Нарешті співачка записала «La Fuerza» і оприлюднила в соцмережах серію дуже спокусливих фото, під якими подякувала команді та дала фанатам кілька порад:

«La Fuerza (Сила)…у цьому першому розділі представляє різні елементи того, що означає бути сильним зараз, коли я відкрила нові частини себе як жінки, борця, матері та творця. Ми всі маємо право відкривати себе, свою істину і володіти власною особистою силою так, як нам подобається. Я хочу, щоб мої бійці та всі, хто чує цю музику, продовжували відчувати себе сильними, голосними та вільними. Продовжуйте відкривати себе. Завжди пам’ятайте – навіть у найслабші моменти, наскільки ви справді сильні! Ви здатні зробити так багато, навіть більше, ніж те, на що ми інколи не вважаємо себе здатними! Сподіваюся, моя музика допоможе вам об’єднати і надихнути La Fuerza всередині вас.»


«LaFuerza» - альбом з шести треків, які вже можна послухати на цифрових платформах. Відео на три з них складаються в міні-серіал. В жовтні вийшов кліп на динамічний трек "Pa Mis Muchachas» («Для моїх дівчат»), який Крістіна записала разом зі співачками Becky G, Nicki Nicole та Nathy Peluso. А в листопаді – ліричне продовження Somos Nada («Ми ніщо»). 

Гостросюжетна історія розвертається на тлі розкішного маєтку, нічних клубів та джунглів Латинської Америки. Головна героїня дізнається про чоловічу зраду та організовує жорстоку помсту з допомогою інших красунь. Але наслідки стають несподіваними. В першому треку йдеться переважно про girls power: «Я – це не просто гарне личко, я маю силу вогню й динаміту…», продовження більш ліричне: «Я не втрачаю віри в кохання. Ми - квіти, народжені з бруду. Ми ніщо і ми - все…», а ось далі вже доводиться благати: «Святий, врятуй мене!».

Разом перші відео зібрали майже 30 мільйонів переглядів. Днями з’явився наступний кліп на дуетну пісню Крістіни з 29-річним пуерто-риканським репером Озуною. В цьому відео співачка, прикрашена безліччю хрестів, опиняється в чарівному лісі, в оточенні дивних істот - чи то німф, чи то мавок. І зустрічає головного героя – зрадника. Але якщо в фіналі першої серії ми бачимо його в багажнику лімузина, а в другій його мертве тіло плаває в басейні, то зараз він, здається, повернувся з того світу заради власної помсти.



Тож, чекаємо на продовження історії в нових кліпах Крістіни Агілери. Щодо інших інтриг – наближається фінал Національного відбору на Євробачення-2022, а оновлений список фіналістів з’явився лише вчора.

Фото з facebook.com

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Нутрідрінк для Яни

Допомагаємо разом

Нутрідрінк для Яни