Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!

Даррен Хейз із гурту Savage Garden повернувся на сцену зі скандальним кліпом

Даррен Хейз із гурту Savage Garden повернувся на сцену зі скандальним кліпом
01.02.2022
3638
26 січня Даррен Хейз (екс-соліст гурту Savage Garden) випустив першу пісню та кліп "Let’s Try Being In Love” після більш ніж 10 років мовчання.
 
Свого часу Даррен прийняв рішення про припинення музичної діяльності на піку популярності, приголомшивши усіх фанів. Тоді його кліпи набирали мільйони переглядів, а концерти збирали повні зали. Зникнення Даррена ніхто не міг зрозуміти, а сам співак не пояснив свого рішення. Очевидно, що причини були серйозними, адже тільки тепер він пообіцяв розповісти про цю таємницю. 
 
Відтоді його голос іноді звучав у піснях інших виконавців, які відчайдушно просили його про колаборацію, але власної музики він не писав.
 
На початку 2022 Даррен пообіцяв фанам, що повертається на сцену та скоро, нарешті, потішить їх новинкою. А, представивши роботу, додав: «Найближчими тижнями я розповім більше про те, що означає для мене цей реліз, що змусило мене зникнути та що дозволило повернутись».
 
З перших тизерів стало зрозуміло, що кліп на пісню буде провокативним, адже в ньому є доволі відверті кадри.
 
 
У відео "Let’s Try Being In Love” бачимо, як Даррен влаштовує затишні посиденьки з друзями в своєму будинку. Під час веселих дружніх розмов герой поринає у низку спогадів про те, як мав романтичні стосунки з одним із гостей. Наприкінці вечірки Даррен залишається у порожньому домі на самоті зі своїми спогадами.
 
Кліп одразу зібрав чимало схвальних відгуків: підписники невпинно дякують співаку за новинку та радіють, що дочекалися повернення кумира. «Боже, я й не сподівався, що дочекаюсь», «Який чудовий початок року… Я майже плачу!», «Ти навіть не уявляєш, яку насолоду дарує твій голос», «Немає слів. Даррене, ти геній! Низький тобі уклін» - пишуть у коментарях.
 

Пісня "Let’s Try Being In Love” - про те, що варто не боятися закохуватися, навіть якщо не знаєш, чи взаємним буде твоє почуття та чи матиме воно щасливе продовження. 
 
«Я закохався у саму ідею бути закоханим
 
Я закоханий, і я не в змозі цього приховати 
 
Це почуття у повітрі, з ароматом бергамоту та вогкості
 
Я бачив його раніше у своїх мріях, коли був зовсім юним
 
То чому б нам не спробувати бути закоханими
 
У саму ідею бути закоханими».

Не менш відвертою також була новинка від Крістіни Агілери - співачка оголилася для промо альбому «La Fuerza».
 
Фото: facebook.com

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Нутрідрінк для Яни

Допомагаємо разом

Нутрідрінк для Яни