Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Felix Jaehn Ain't Nobody (Loves Me Better) (feat. Jasmine Thompson)

Рікі Мартін оголився в кліпі «Otra Noche en L.A.»

Рікі Мартін оголився в кліпі «Otra Noche en L.A.»
03.02.2022
3588
В новому відео «Otra Noche en L.A.» Рікі Мартін згадує справжнє кохання, подумки розмовляючи з людиною з минулого:

«Привіт

Зізнаюся, я тобі давно не писав

Може, з жалю, може, з гордості чи боягузтва

Але сьогодні я прокинувся з думкою про тебе…

… Божевільне життя йде, а я все ще тут

Чекаю на тебе

Ще одна ніч у Л.А.»


В кліпі 50-річна зірка демонструє вишуканий гардероб та інтер’єр розкішного будинку, готує їжу, катається на ретро-автомобілі, спостерігає за Голлівудом. А також приймає ванну та душ, демонструючи оголене м’язисте тіло – саме ці кадри викликали найбільший захват у фанатів. В кліпі також з’являється тінь та силует другого героя – але його особистість залишається таємницею.



Відео вже набрало понад півтора мільйони переглядів. Режисеркою кліпу виступила фотографиня з Коста-Рики Даніела Веско, яка супроводжувала Рікі Мартіна та Енріке Іглесіаса під час спвльного концертного туру в минулому році.


До речі, Енріке Іглесіас нещодавно оголосив про закінчення кар’єри, хоча ще продовжує випускати нові кліпи. А ось Рікі Мартін не зупиняється на досягнутому. «Otra Noche en L.A.» є продовженням треку «Que Rico Fuera», який співак записав в дуеті з Паломою Мамі. Обидві пісні увійдуть до нового альбому «Play».

Рікі Мартін залишається одним з найпопулярніших латиноамериканських виконавців нашого часу. Він відомий благодійник: є послом доброї волі ЮНІСЕФ, займається питаннями протидії торгівлі дітьми, засновав фонд «Проєкт Надія» для допомоги медикам під час пандемії коронавірусу.

Також він є активним учасником ЛГБТ+ спільноти та підтримує різноманітні кампанії із захисту їхніх прав. Рікі Мартін зробив камінг-аут ще в 2009 році, зараз вже вдруге одружений з чоловіком і виховує чотирьох дітей.

Читайте також, як Даррен Хейз із гурту Savage Garden повернувся на сцену зі скандальним кліпом.

Фото з instagram.com.

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Нутрідрінк для Яни

Допомагаємо разом

Нутрідрінк для Яни