Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Jaymes Young Infinity

TARABAROVA представила обнадійливу пісню "Життя триває" в студії Хіт FM

TARABAROVA представила обнадійливу пісню
03.03.2023
961
До Хіт FM завітала TARABAROVA, щоб представити свій новий трек "Життя триває".

Оля Громова відразу зробила комплімент зовнішньому вигляду співачки, а Світлана відповіла: це від радості, що вона може поділитися прем'єрою пісні, якої дуже довго чекала.
 
""Життя триває" для мене не просто пісня, це мій спосіб розказати, як тут жити. Розповісти, що в нашій країні сьогодні, і як люди відчувають ту надію, якої нам всім так не вистачає", - додала співачка.
 
Потім ведуча поставила питання, в якому TARABAROVA є експерткою як мама та ще й при надії: як рятуватися від негативного впливу новин та всього, що відбувається навколо. Співачка відповіла, що лікар кілька місяців тому заборонив їй читати бідь-які канали з новинами, порадивши залишити лише  один основний, в якому можна слідкувати за повітряними тривогами. 
 
"Виношувати нове життя під час війни дуже складно, тому я хочу підтримати усіх жінок, які при надії, як і я, і намагаються знайти той баланс, як не зійти з розуму, вижити, вистояти. Мамулі, ви мої герої", - поділилася співачка.
 
Далі поговорили про те, чи пояснює співачка дітям, що саме відбувається в країні. Світлана розповіла, що син Іван, якому 4 роки і 5  місяців - вже дорослий і все розуміє. Нещодавно вони разом записували відео, і він сам від себе побажав "Люди, бережіть себе, будьте подалі від війни!".
 
Марійка, якій 2 роки і 5 місяців, не розуміє, але знає, що таке тривога і що треба ховатися.  TARABAROVA поділилася зворушливою історією:  під час гри з братом, коли у того впала іграшка, дівчинка сказала "Не хвилюйся, відбудуємо, ми ж українці".
 
Нарешті співачка представила новинку - трек "Життя триває".
 
"Слухайте всім серцем "Життя триває". Це мотивація, промінчик сонця від мене всім", - поділилася вона.



А ще нещодавно відбулася прем'єра мультфільму «Мавка. Лісова пісня».

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Пахолівецька Соломія, 5 років

Допомагаємо разом

Пахолівецька Соломія, 5 років
Житомирська обл., м. Бердичів
Діагноз: нейробластома з ураженням лімфовузлів заочеревинного простору