Альбом "ДНК": DOROFEEVA, MONATIK, Кароль, Пономарьов

Альбом
06.03.2023
1732
Українські зірки записали спільний альбом заради допомоги Україні. Альбом має назву "ДНК – Душа. Нація. Культура" і являє собою збірку народних українських пісень, виконаних популярними українськими зірками.

Зокрема до проєкту долучилися: Pianoбой, Roxolana, Тіна Кароль, MONATIK, VERA, TAYANNA,DOROFEEVA, ZLATA OGNEVICH, Ірина Білик, Діма Коляденко, Михайло Хома (DZIDZIO), Олександр Пономарьов, Жіночий Квартал, Макс Барських, Юрій Горбунов, Леся Нікітюк, KAZKA , Артем Пивоваров , Оля Полякова, Олег Скрипка , Наталія Могилевська, 95 Квартал. В альбомі 17 пісень та інтро.
 
"Кожний трек альбому – присвята та подяка мужнім воїнам ЗСУ, кожному, хто на своїх плечах тримає нашу країну, та ціною власного життя захищає право України зайняти достойне місце у світі та світовій культурі. Ми обрали незвичне поєднання української народної пісні із популярним звучанням джазу та соул, що на нашу думку свідчить про вміння вписуватися в світовий контекст, зберігаючи повагу до національної ідентичності", - йдеться в описі альбому.
 
 
В альбомі є кілька неочікуваних дуетів - так, Юрій Горбунов заспівав "Горіла сосна" з Лесею Нікітюк, Ірина Білик та Діма Коляденко виконали "Ой, на горі два дубки", а Михайло Хома (DZIDZIO) та Олександр Пономарьов записали пісню "Гей, соколи!". Відео на цю пісню вже набрало понад 600 тисяч переглядів та стрімко набирає нові.
 
 
Всі кошти від придбання творів в рамках проекта «ДНК» будуть перераховані до фонду UNITED 24 та підуть на допомогу Україні, тож долучайтеся до прослуховування.  

TARABAROVA також нещодавно представила обнадійливу пісню "Життя триває" в студії Хіт FM.

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Руслана

Допомагаємо разом

Ліки для Руслана