alyona alyona присвятила трек "Не втратимо зв'язок" тим, хто сумує за близькими

alyona alyona присвятила трек
18.04.2023
1317
Співачка alyona alyona представила нову ліричну пісню про найактуальніше - далеку відстань між близькими людьми та неможливість бути з коханими на зв'язку. 
 
Аlyona alyona оспівує надію на те, що зв'язок з коханими не обірветься навіть попри відключення світла, кілометри та випробування. 
 
"Вона про любов, яка існує всупереч відстані та кілометрам. Кожен дзвінок та сказане слово має силу та віру в те, що завтра ми знову побачимось і міцно обіймемо найближчих. Минулий рік довів, що будь-яка відстань — це справжній виклик для коханих та рідних людей, але коли душі споріднені, то зв’язок між ними розірвати неможливо.
 
Вірю в те, що кохання існує на відстані. Якщо душі сплелися, то зв’язок між ними проноситься між країнами, крізь дні й ночі, крізь пори року. Така любов завжди гріє серце, мотивує жити, вселяє надію і зігріває навіть тоді, коли здається, що мороз проник у саме серце. Цінуйте свою любов, несіть її крізь роки та нехай усі наступні покоління бачать, як ми вміємо любити та що для нас насправді важливий душевний зв’язок."
 
 
Дівчина також порадила відправити відео найближчим, за якими сумуєте і дуже хочете побачити.
 
А ще співачка висловила бажання, щоб музику могли слухати та відчувати всі, незважаючи на фізіологічні можливості. "Я хочу, щоб кожен розумів, який зараз розквіт української пісні, як багато чудових рядків зараз звучить в різних жанрах музики" - зазначила вона та поділилася шматочком пісні з перекладом жестовою мовою.


Слухайте ще більше пісень українською в спільному альбомі українських зірок "ДНК".
 

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Руслана

Допомагаємо разом

Ліки для Руслана