Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!

Олександр Пономарьов, Тарас Тополя, ALEKSEEV, DZIDZIO представили подарунок до Дня Незалежності

Олександр Пономарьов, Тарас Тополя, ALEKSEEV, DZIDZIO представили подарунок до Дня Незалежності
22.08.2023
2003
Напередодні Дня Незалежності України Олександр Пономарьов оприлюднив фото з Тарасом Тополею, ALEKSEEV і DZIDZIO та пообіцяв українцям подарунок до прийдешнього свята. Ним виявилася нова спільна пісня та відеоробота "Миліша". Олександр також є автором музики та слів.
 
 
Виявляється, прем'єра пісні мала відбутися 1 березня минулого року, але була відкладена на невизначений термін через повномасштабне вторгнення. Михайло Хома (DZIDZIO) зізнався, що вони з Олександром Пономарьовим багато разів відтоді обговорювали, чи доречно зараз співати про кохання. Але на остаточне рішення вплинула розмова з військовими.
 
Олександр Пономарьов розповів про це рішення більше.
 
"Зустрічався з одним нашим відомим військовим командиром (імʼя називати не можна) , показав нову пісню. Я розповів йому історію , про те що планував премʼєру цієї пісні на 1 березня минулого року , але… Він дуже цікаво відповів - терміново її випускай і не тягни , бо в нас в Україні зараз дуже багато розлучень, а потрібно щоб було більше весіль! ", - поділився він.
 
 
Пісня - про те, що справжнє почуття робить образ коханої людини найпрекраснішим з усіх, незалежно від її зовнішності. У відео виконавці разом пишуть текст пісні, а в кінці відео Олександр Пономарьов завершує рукопис.



Перед Днем Незалежності в Україні також святкують День Державного прапора - дізнавайтеся більше про нього.

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Реабілітація для Марійки

Допомагаємо разом

Реабілітація для Марійки