Як українські зірки відзначили День Незалежності 2023

Як українські зірки відзначили День Незалежності 2023
25.08.2023
1372
24 серпня ми відзначили одне з найважливіших свят  - День Незалежності України. Це черговий привід подякувати нашим захисникам та захисницям за кожен день у незалежній Україні та привітати одне одного та нашу найпрекраснішу країну. Свої зворушливі привітання та побажання оприлюднили й українські зірки. Ділимося деякими них.
 
MONATIK оприлюднив світлину з Актом Проголошення Незалежності України, а також раритетне відео від того дня (24 серпня 1991 року) із засідання Верховної Ради. На ньому депутати заносять до зали український прапор та співають "Ой у лузі червона калина".
 
"З Днем Незалежності, моя рідна Україно! Від усього серця вітаю та безмежно дякую нашим воїнам, медикам, пожежникам, вчителям, працівникам ДСНС та всім українцям, які кожного дня виборюють нашу перемогу! Мрію про той час, коли всією країною та цілим світом будемо святкувати перемогу за одним столом! Зі святом, любі Українці!",  - додав співак.
 
 
Святослав Вакарчук оприлюднив не менш зворушливе відео. На ньому українські воїни співають Гімн України. Фронтмен гурту Океан Ельзи додав:
 
"Незалежність завжди безцінна. Але вона ніколи не дається задарма. Згадаймо всіх, хто століттями торував шлях до нашої Незалежності.
Пам’ятаймо про тих, хто віддав за нашу Незалежність найдорожче - своє життя.
Подякуємо тим, хто просто зараз оберігає нашу з вами Незалежність!
І кожного дня будьмо разом на шляху до Перемоги!
З Днем Незалежності! Слава Україні!"
 
 
Джамала підготувала українцям подарунок -  запис концерту, де співачка виконує наживо пісні зі свого альбому QIRIM разом із симфонічним оркестром. Джамала попросила всіх додивитися відео до кінця, адже в фіналі глядачів чекає «вишенька на торті».
 
"Найкраще, що я могла подарувати своїй країні на День народження – це її скарби, які довгий час були під забороною. Нерозкриті, нерозказані історії.
 
14 старовинних кримськотатарських пісень з повним складом Національного Симфонічного оркестру під керівництвом Володимира Сіренка у поєднанні з групою народних фольклорних музикантів, які тонко вимальовують кримськотатарську орнаментику своєю грою.", - розповіла вона.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamala (@jamalajaaa)

 
Надзвичайно зворушливим було і привітання фрнотмена гурту Антитіла Тараса Тополі. Музикант записав відео, у якому він розповідає вірш про день майбутньої перемоги. Він починається зі слів:
 
"Прокинемось одного разу о 6 ранку на зорі,
Хтось вдягне форму, ту що вчора нову придбав за бойові.
І з вечора на ній рядочком вчіпив медалі ордени,
Заслужені – за Севастополь, Херсон, Бахмут, за Ровеньки.
 
Хтось на три дні розпустить офіс,
Змістить дедлайни і зум кол,
Хтось сам не вийде на роботу
І вимкне тихо телефон"

Наталя Могилевська записала відеозвернення, в якому зі сльозами привітала Україну та висловила впевненість, що після перемоги Україна буде відбудована, а всі її рани вилікувані. Вона також побажала українцям вистояти, витримати і перемогти.
 
 
Здивувала своїм привітанням і фронтвумен гурту THE HARDKISS Юлія Саніна. Вона заспівала санудтрек до фільму "Троя" 2004 року та додала своє привітання.
 
"Згадала цю пісню і вона особливо відгукнулася в мені сьогодні.
Герої помирають, але слава про них вічна. Вічна, доки ми бережемо цю славу в нашій пам’яті, піснях та історіях.
Гадаю, що серед нас не залишиться жодної людини, яка забуде, якою ціною нам дається Незалежність. Задача пронести цю памʼять крізь покоління і зберегти найцінніше. З Днем Незалежності"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Sanina (@the_hardkiss)

 
Президент України Володимир Зеленський записав привітання на фоні муралу з загиблим українським захисником. Президент наголосив на важливості вкладу кожного у боротьбу нашої країни.
 
"Сьогодні ми відзначаємо 32 річницю нашої Незалежності – Незалежності України. Свято вільних людей. Свято сильних людей. Свято гідних. Свято рівних. Українців та українок. Усіх У всій нашій держав. Це цінність для кожного з нас. І це те, за що ми боремося. І кожен важливий у цій боротьбі. Тому що це боротьба за те, що важливе кожному. Це - Незалежна Україа. З Днем Незалежності, Україно! Слава Україні!".


Також українців по-особливому привітали Олександр Пономарьов, Тарас Тополя, ALEKSEEV, DZIDZIO та представили подарунок - пісню та кілп "Миліша" до Дня Незалежності.
 

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Ярослава

Допомагаємо разом

Ліки для Ярослава