Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!

Друга Ріка випустили кліп на саундтрек "Сьомий день" до фільму "Я, Ніна"

Друга Ріка випустили кліп на саундтрек
06.09.2023
1589
Учасники гурту Друга Ріка презентували кліп "Сьомий день", який став офіційним саундтреком до кінострічки "Я, Ніна". Створювала кліп саме команда фільму з використанням кадрів зі стрічки, а також виступів гурту з live-альбому "Інша Ріка".
 
Фільм "Я, Ніна" заснований на особистій історії журналістки та телеведучої Яніни Соколової, яка пережила складну боротьбу з онкологічним захворюванням. Яніна є прототипом головної героїні Ніни Сокіл. 
 
Робота над фільмом почалася ще у 2019 році, і спочатку саме Соколова мала зіграти головну роль, але згодом плани творців фільму змінилися. Після початку повномасштабного вторгнення відзняті матеріали доводилось рятувати та перевозити спочатку до Польщі, а потім до Німеччини, де і завершувати роботу над фільмом.
 
 
У фільмі зіграло багато відомих українських акторів, а фронтмен гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин з'явиться там у камео. До речі, Яніна та Валерій є давніми друзями. 
 
"Спочатку Україна. Потім світ. Сподіваюся, це кіно про боротьбу, силу, віру і любов змінить Ваше життя так, як змінило наше. До зустрічі у кінотеатрах", - запросила всіх Яніна Соколова.
 
 
Від 7 вересня стрічку можна буде переглянути у кінотеатрах. А найяскравіші кадри вже можна побачити у кліпі "Сьомий день".



До речі, нещодавно Go_A також представили саундтрек "Ворожила" до фільму "Довбуш"
 

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Руслана

Допомагаємо разом

Ліки для Руслана