Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!

Сергій Бабкін та його "Зрада" потрапили в скандал

Сергій Бабкін та його
19.09.2023
1716
Нещодавно розгорівся справжній скандал, пов'язаний зі співаком Сергієм Бабкіним. Музиканта звинуватили у виконанні пісень російською у складі груту 5'nizza в рамках міжнародного туру, а також у співпраці з російськими організаторами.
 
Співак вирішив не виправдовуватися і підготував "музичну" відповідь - трек "Зрада".
 
В пісні співак намагається висміяти людей, які вбачають зраду у багатьох речах, таких як споживання російського контенту чи спілкування російською мовою, а також запитав "Чи не стаємо ми нацією, схожою на стадо?".
 
"Не маєш в себе вдома в шафі вишиванку — ЗРАДА 
Сало й банош не їси, не пʼєш горілку —
ЗРАДА 
Помада така, як у Пугачовой Алли —
ЗРАДА 
Нема зради в снарядів, що бʼють по русні градом.
Малеча дивиться в ютюбі «Смешарики» —
ЗРАДА 
Випало з рота «прошу прощения» —
ЗРАДА 
У тебе «Заметки» в Айфоні, не Нотатки —
ЗРАДА 
Бійцям на передку байдуже — ТРЕБА или НАДО"
 
Для обкладинки синглу співак сфотографувався, обмалювавшись зловом "Зрада" чорним кольором.
 
 
Думки українців щодо пісні розійшлися. Дехто погодився зі співаком, додавши, що зараз важливо триматися разом, а шукати ворогів серед своїх не на часі. Дехто ж коментує, що пісня - маніпулятивна та підмінює поняття, про споживання російського контенту не варто мовчати. а військовими на передовій прикриватися було не варто.
 
 
Тим часом співак зазначив, що не очікував, що реакція людей буде аж такою бурхливою, та нагадав, що продовжує давати благодійні концерти та допомагати ЗСУ.

"Кажуть, що якщо хтось не зрозумів, які меседжи ти заклав, то ти погано їх висловив. Згоден, але лише частково. Кожний читає текст і слухає пісню через призму особистого досвіду, виховання, освіти та інтелекту. І хоча нібито все написано такими простими фразами, але головна ідея звісно не в тому, що хтось буквально вважає зрадою, якщо в тебе немає вус, як у Тараса Шевченка чи якщо ти сало не єси. Безглуздо зараз розбирати кожен рядок і намагатись пояснити, що хтось щось не так зрозумів, що це гіпербола чи ще щось. Це пісня, а не прес-реліз, політична заява чи відповідь на запитання в інтерв’ю", - додав він..


А Go_A нещодавно представили саундтрек "Ворожила" до фільму "Довбуш".
 

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Ярослава

Допомагаємо разом

Ліки для Ярослава