Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
MELOVIN І кров кипить

Потап випустив колискову для України "Тихої ночі"

Потап випустив колискову для України
02.10.2023
1498
Репер Потап оприлюднив нову пісню "Тихої ночі" та кліп на неї. Трек було створено та записано разом з музикантом HORIZON.
 
За словами Потапа, HORIZON надіслав йому біт під час масивних ракетних атак, коли більшість українців забула про нормальний сон. Співак нагадав, що вже майже два роки тиха ніч та прості радощі життя у мирі стали для українців лише мрією. Та додав, що сподівається, ця пісня зможе допомогти хоч ненадовго перенестися в часи, про які зараз мріє кожен українець.
 
"Все, про що ми мріємо — вигнати ворога зі своєї землі та побажати одне-одному «тихої ночі», знаючи, що вона дійсно буде такою.
Я знаю, що у кожного із нас відгукнуться ці сенси. Ми сумуємо за нормальними простими речами: за зустрічами з батьками, за можливістю не чути сирени та вибухи, за відкритим небом і ще багато за чим. Як ніколи, зараз ми всі дуже цінуємо ті мирні часи і спогади. І хочемо, щоб якнайскоріше усе найкраще з цього мирного життя повернулося до нас!", - розповів Потап.

Також репер поділився кадрами зі зйомок кліпу на вулицях Києва та запевнив, що перехожим пісня сподобалася.

 
Пісня - про побажання тихої та мирної ночі власній країні, а також про мрію, аби Україна та її жителі нарешті бачили щасливі та спокійні сни.
 
"Спи собі сама, моя маленька 
Хай бачить 3й сон у Дніпрі Сом, а над ним лелеки 
Не забудуть рознести по хатах немовлят
Поки всі щасливі, поки всі ще сплять 
Поки посміхаються, як дітлахи у сні 
На добраніч Україна, віддавай себе весні
Хай закривають очі тисячі 
квартир  
На добраніч Україна, хай нам буде Мир!"
 
У відео - прогулянка Києвом, хоча види міста є доповненими спеціальними ефектами відповідно до тексту пісні - блакитним небом, літаком у ньому, лелеками тощо.
 
 
Нещодавно репер також поділився своєю піснею "Сяйво", написаною для дружини NK та співачки SWOIIA. Він подякував співачкам за виконання, та розповів, що вони також долучалися до написання.
 
"Є такі люди ,які заходячи в кімнату розливають світло своєї душі по всій площі і стає тепліше і світліше …в темні часи тримайтесь з такими поруч і не забувайте про свій особистий вогонь ,він палає в кожному із нас ,хтось зве це енергією,хтось душею…ми всіх Вами зіткані із Божого сяйва,не забувайте сяяти , даруйте любов і добро,як ніколи це важливо!" - написав Потап у своєму Інстаграмі.


А ще нещодавно Сергій Бабкін випустив пісню "Зрада" та потрапив з нею в скандал.

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Ліки для Ярослава

Допомагаємо разом

Ліки для Ярослава