Зараз в ефірі
Хеппі Ранок до 10:05
Зараз в ефірі
Хіт FM Тільки хіти!

Альбом Джамали "QIRIM" визнали одним із найкращих в світі

Альбом Джамали
13.01.2024
804
Альбом української співачки Джамали під назвою "QIRIM" став одним з найкращих альбомів 2023 року за версією журналу Beehype.
 
"Ну все! Тепер точно, роблю собі такий постер.
 
Популярний європейський онлайн-журнал Beehype, який розповідає про актуальну музику з усього світу, назвав альбом QIRIM одним з найкращих альбомів 2023 року з поміж музикантів більш ніж 80-ти країн світу.", - співачка поділилася радісною звісткою в своєму Інстаграмі.
 
 
Джамала представила альбом "QIRIM" (Крим) навесні минулого року. У ньому 14 композицій та Outro, а кожна пісня представляє певну місцевість рідного для співачки Криму. 
 
Це не перше визнання платівки. Наприкінці року Джамала також поділилася іншими досягненнями альбому QIRIM. За її словами, пісні з нього можна почути на радіо у багатьох країнах світу:  у Чехії, Туреччині, Грузії, Британії, Нідерландах, Іспанії, Польщі, Йорданії, Греції, Латинській Америці, Німеччині, США, Канаді та навіть Японії. Однак однією з найприємніших звісток для Джамали стало те, що альбом потрапив у шортлист найвищої державної нагороди за внесок у розвиток української культури, Шевченківської премії, у номінації «Музичне мистецтво».
 
 "Прямо зараз, альбом QIRIM №6 у світовому музичному чарті Європи. Це чарт національних мовників, куди щомісяця надходить понад 250 альбомів з усіх країн. Для мене неймовірно бути у десятці найкращих альбомів серед інших європейських виконавців", - розповіла Джамала.


Читайте також, як українські зірки відзначили Новий рік.

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Реабілітація для Марійки

Допомагаємо разом

Реабілітація для Марійки