Літо - ідеальний час, щоб побалувати себе легкими, освіжаючими та простими у приготуванні десертами.
Лимонний сорбет
Інгредієнти
1 склянка води
1 склянка цукру
1 склянка свіжовичавленого лимонного соку
1 столова ложка лимонної цедри
Приготування:
Нагріти воду з цукром до повного розчинення.
Додати лимонний сік і цедру.
Заморозити до повного застигання, періодично помішуючи.

Кавунове морозиво
Інгредієнти:
4 склянки кавуна, нарізаного кубиками
1/4 склянки соку лайма
2 столові ложки меду
Приготування:
Змішайте кавун, сік лайма та мед.
Розлийте по формах для ескімо і заморозьте до повного застигання.

Персиковий пиріг
Інгредієнти:
4 склянки нарізаних персиків
1/2 склянки цукру
1 склянка борошна
1 склянка цукру
1 столова ложка розпушувача
1/2 чайної ложки солі
1 склянка молока
1/2 склянки розтопленого вершкового масла
Приготування:
Персики посипати 1/2 склянки цукру, викласти у форму для випікання.
Змішати борошно, цукор, розпушувач, сіль, молоко і масло.
Залити тістом персики.
Випікати при 375°F протягом 40-45 хвилин.
Дізнавайтеся також
як пережити спеку без кондиціонера.