Чохли для техніки в якості новорічних подарунків

Чохли для техніки в якості новорічних подарунків
26.12.2022
435
Чохли для смартфонів

Це не лише захист, але й яскравий аксесуар, який допоможе не сплутати один смартфон з іншим, а також підкреслити вишуканий смак власника. Розмаїття моделей – дійсно на будь-який смак та гаманець – наприклад, чохли на iPhone 14 ProMax на Vchehle коштують він 75 грн. до 1000 грн.

Від чого залежить вартість:
  1. Матеріал, з якого вироблений чохол. Звісно, звичайний силікон або натуральна шкіра не мають коштувати не однаково.
  2. Додаткове обладнання – як от ремінець для носіння на шиї або кільце-тримач, завдяки якомуможна фіксувати телефон в положенні, що зручно для перегляду або зйомки відео.
  3. Дизайн – є типові малюнки, а є авторські моделі.

Дизайн чохлів для смартфонів

  • Природній – прозорий чохол не приховує колір корпусу, тільки захищає від пошкоджень
  • Кольоровий – захищає та виділяє смартфон серед інших. Це може бути навіть серія однакових чохлів, які підбираються під актуальний лук, як інші аксесуари на кшталт сумочки. Також чохол може нагадувати про хобі чи належність володаря до соціальної групи. Зараз дуже популярна національна українська символіка.
  • Унікальний – той, що існує в єдиному варіанті. Деякі інтернет-магазини, як, наприклад, vchehle.ua, надають можливість замовити в онлайні свій дизайн. Малюнок або напис може наноситись на пластик або силікон. Термін виготовлення – 2 дні, тож ще можна встигнути замовити такий подарунок собі або близьким до зимових свят. Звісно, можна розфарбувати готовий чохол власноруч або наклеїти малюнок з камінців чи бісеру – але для цього треба мати спеціальні навички.


Чохли для планшетів та ноутбуків

Чохли для планшетів зазвичай роблять в форматі «книжка». Їх головна функція – зручна підставка під планшет, хоча, звісно, захист теж важливий.

Чохли для ноутбуків теж існують у деяких брендів в якості кольорового аксесуару. Для захисту та переноски зазвичай використовують спеціальні сумки. Але існують і крафтові чохли для ноутбуків, які виготовляють з фетру, шкіри, інших матеріалів. 

Які ще речі потребують чохлів

В зимовий час зберігати тепло дуже важливо. Тому в теплі чохли можна «вдягати» чашки, чайники, термоси, інший посуд.

Техніка, що розташована вдомаі використовується не часто, теж варта чохлів. Це можуть бути аудіо-програвачі, швейні та друкарські машини, обладнання для різних хобі. Такі чохли зазвичай виробляються індивідуально і можуть бути справжнім витвором мистецтва.

Тепер ви маєте більше ідей щодо подарунків рідним та друзям. В тривожні та складні часи турбуватися один про одного надважливо. А даруватизараз краще не лише приємне, але й корисне. Бажаємо вам вдалого вибору!

Партнерський матеріал

Лайфстайл Хіт FM: ще більше цікавого

👍 Приєднуйтесь до Хіт FM!

📱 Слухайте зі смартфона

Реабілітація для Марійки

Допомагаємо разом

Реабілітація для Марійки